Μόνο το “crashonline” δεν πήρε δραχμή από τον πακτωλό των χρημάτων που δόθηκε για το «Μένουμε Σπίτι»

Μόνο το “crashonline” δεν πήρε δραχμή από τον πακτωλό των χρημάτων που δόθηκε για το «Μένουμε Σπίτι»

Δεν έκανε τσιγκουνιές η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκειμένου να μοιράσει από χιλιάδες ευρώ μέχρι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να καθυποτάξει τους Έλληνες και να τους φοβίσει για να μείνουν σπίτι. Όπως μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει το μοναδικό μέσο που δεν πήρε ούτε ένα σεντ, ήταν το crashonline, το οποίο βέβαια δεν υπάκουσε εξαρχής στο φοβικό σύνδρομο που ήθελαν να επιβάλουν οι λοιμωξιολόγοι.

Και αυτό, παρότι το crashonline είναι από τα παλαιότερα και εγκυρότερα site, με πολλούς και καταξιωμένους δημοσιογράφους, ενώ την ίδια ώρα, όπως υπήρξαν καταγγελίες, μπήκαν στη λίστα ηλεκτρονικές εφημερίδες που υπάρχουν μόνο κατ’ όνομα.

Να σημειωθεί ότι κανείς δε μπορεί να αντιληφθεί ποιο ήταν το κριτήριο της επιλογής των Μέσων Ενημέρωσης αλλά και της διάθεσης των ποσών στα συγκεκριμένα ΜΜΕ, αφού εύκολα διαπιστώνεται από τη λίστα, ότι υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις ακόμα και σε Μέσα της ίδιας βαρύτητας.

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια παραμένει γιατί η κυβέρνηση έπρεπε να μοιράσει τον πακτωλό αυτό χρημάτων στο Μέσα Ενημέρωσης από τη στιγμή που πρόκειται για κοινωνικό μήνυμα και θα έπρεπε με εντολή του ΕΣΡ να γίνει δωρεάν. Μήπως το «Μένουμε Σπίτι» ήταν το πρόσχημα για να πάρουν χρήματα τα διάφορα ΜΜΕ, ώστε να λειάνουν την κριτική τους έναντι της κυβερνητικής πολιτικής;


Tags Άρθρου:
crashonline

Σχετικά Άρθρα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial