Μους σοκολάτας με αβοκάντο!

Μους σοκολάτας με αβοκάντο!

Υλικά:

2 αβοκάντο, ώριμα
100 ml γάλα καρύδας, κονσέρβας
80 γρ. σιρόπι αγαύης
50 γρ. κακάο, σε σκόνη
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Φράουλες, για το σερβίρισμα
Δυόσμος, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια προσθέτουμε το αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο. Μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος. Μπορούμε να βάλουμε τη μους στο ψυγείο για να τη διατηρήσουμε ή να τη φάμε αμέσως. Για το σερβίρισμα ρίχνουμε τις φράουλες πάνω από τη μους λίγους κόκκους κακάο και λίγο δυόσμο.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Σουφλέ πατάτας!

Υλικά: Για το σουφλέ 3 φλιτζάνια γραβιέρα Αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 4 βραστές πατάτες 5-6 φέτες ζαμπόν

Πορτογαλέζικη τάρτα με κανέλα και μέλι!

Υλικά: 375g κατεψυγμένη σφολιάτα βουτύρου 2 κ.σ. κανέλα 500ml γάλα 125 ml κρέμα γάλακτος 1 κουτάκι βανίλιας ξύσμα από 1

Lava cake με σοκολάτα και αλμυρή καραμέλα!

Υλικά: 3/4 κούπες σκούρα σοκολάτα ψιλοκομμένη 2 κουταλιές βούτυρο 2 κουταλάκια ζάχαρη 2 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial