Μους σοκολάτας με αβοκάντο!

Μους σοκολάτας με αβοκάντο!

Υλικά:

2 αβοκάντο, ώριμα
100 ml γάλα καρύδας, κονσέρβας
80 γρ. σιρόπι αγαύης
50 γρ. κακάο, σε σκόνη
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Φράουλες, για το σερβίρισμα
Δυόσμος, για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια προσθέτουμε το αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο. Μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος. Μπορούμε να βάλουμε τη μους στο ψυγείο για να τη διατηρήσουμε ή να τη φάμε αμέσως. Για το σερβίρισμα ρίχνουμε τις φράουλες πάνω από τη μους λίγους κόκκους κακάο και λίγο δυόσμο.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Ιταλικό ριζότο!

Υλικά: 3/4 ποτηριού ρύζι τύπου arborio ή round grain 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο (μόνο το άσπρο μέρος) 2 πράσινες

Πένες με μανιτάρια και πέστο από καρύδια!

Υλικά: 500 γρ. πένες 4 κ.σ. βούτυρο 500 γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες 1/4 φλ. του τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη

Μπουτάκια κοτόπουλο με σκόρδο!

Υλικά: 10 μπουτάκια κοτόπουλο ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κουταλάκια κύμινο 2 κουταλάκια πάπρικα 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κουταλάκια μαύρο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial