Μους σοκολάτας με γάλα καρύδας και αβοκάντο!

Μους σοκολάτας με γάλα καρύδας και αβοκάντο!

Υλικά:

4 ώριμα αβοκάντο

3 κ. σ. κακάο σε σκόνη

80 ml. γάλα καρύδας (ή άλλο γάλα της αρεσκείας σας)

3 κ.γ. μέλι

Εκτέλεση:

Σε ένα μίξερ χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά για 5 λεπτά.

Αφού έχουμε μια ανάλαφρη κρέμα, χωρίζουμε σε 5 μπολάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσουν για 4-6 ώρες.

Σερβίρουμε με ροδέλες φράουλας για φρεσκάδα, με ροδέλες μπανάνας ή και με χοντροσπασμένους ξηρούς καρπούς.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Συνταγή για μους φράουλας στο λεπτό!

Φτιάξε μόνος σου ή μόνη σου σπιτική μους φράουλας! Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο και γρήγορο! Με λίγα λόγια; Δεν

Corn Dogs με βραστά λουκάνικα!

Τα corn dogs (αλλιώς corndogs) είναι λουκάνικα σε ξυλάκι, βουτηγμένα μέσα σε χυλό από καλαμποκάλευρο που λατρεύουν να φτιάχνουν στην

Οι πιο υγιεινές εθνικές κουζίνες! (photos)

Το υγιεινό φαγητό δεν πρέπει να είναι βαρετό. Οι τοπικές κουζίνες από όλο τον κόσμο μπορεί να είναι νόστιμες και

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial