Μπάρες λεμονιού!

Μπάρες λεμονιού!

Υλικά:

1 κούπα βούτυρο
½ κούπα ζάχαρη κρυσταλλική
2 κούπες αλεύρι γ.ο.χ
4 αυγά
1 ½ κούπα ζάχαρη κρυσταλλική
¼ της κούπας αλεύρι γ.ο.χ.
Χυμό από 2 λεμόνια
Ζάχαρη άχνη (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς
Σε ένα μπολ χτυπάτε με το μίξερ πρώτα το βούτυρο με τη ½ κούπα ζάχαρη. Προσθέτετε τις 2 κούπες με το αλεύρι και χτυπάτε μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
Μόλις είναι έτοιμο, το ρίχνετε σε ένα αντικολλητικό ταψί και ψήνετε για 15 με 20 λεπτά, μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε με το σύρμα τη μιάμιση κούπα ζάχαρη και το αλεύρι. Ανοίγετε με μία τρύπα στη μέση και ρίχνετε τα αυγά. Ανακατεύετε με το σύρμα. Προσθέτετε και τον χυμό από τα λεμόνια και συνεχίζετε για λίγο το ανακάτεμα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ρίχνετε το μείγμα στο ταψί και ψήνετε για άλλα 20 λεπτά.
Κόβετε τις μπάρες σε κομμάτια, μόλις κρυώσουν.
Αν θέλετε μπορείτε να πασπαλίσετε με ζάχαρη άχνη

Καλή επιτυχία!


Tags Άρθρου:
Μπάρες λεμονιού

Σχετικά Άρθρα

ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! Μπορείτε να τρώτε όση σοκολάτα θέλετε…

  Πάντα ψάχνουμε μια δικαιολογία για να φάμε λίγη παραπάνω σοκολάτα. Ευτυχώς, για εμάς η επιστήμη μας έδωσε αυτή την

Μπιφτέκι ψαριού!

Υλικά: 500 γρ. (περίπου) φιλέτα άσπρου ψαριού (φρέσκα ή κατεψυγμένα) 4 φρέσκα λεπτά κρεμμυδάκια κομμένα σε φετάκια 3 φέτες ψωμί

Χούμους με κολοκύθα!

Υλικά: 2 κ. σ. χυμό λεμόνι 2 κ. σ. ταχίνι 3 σκελίδες σκόρδο 3/4 κ. γλ. αλάτι 420 γρ. ρεβίθια

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial