Μυστικά για να δείχνεις πάντα ψηλή και αδύνατη στις φωτογραφίες σου! (video)

Μυστικά για να δείχνεις πάντα ψηλή και αδύνατη στις φωτογραφίες σου! (video)

Δεν χρειάζεται να ζηλεύεις καθόλου τις celebrities που ακολουθείς στο Instagram, γιατί μπορείς κι εσύ με αυτό το κόλπο να φαίνεσαι ψηλή και αδύνατη στις αναρτήσεις σου!

Είναι πολλοί εκείνοι που δεν θέλουν να βλέπουν τον εαυτό τους σε φωτογραφία. Ακόμη περισσότεροι παθαίνουν πανικό αν κάποιος τους ποστάρει μία φωτογραφία στο Facebook χωρίς να τους ρωτήσουν.

Αν δίνεις ιδιαίτερη σημασία ακόμα και στο να φαίνεσαι ψηλότερη στην φωτογραφία, ειδικά και όταν φοράς flat, τότε υπάρχουν κάποια κολπάκια που μπορείς να ακολουθήσεις.
Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι το ότι όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή στάση του σώματος και την ακόμη πιο σωστή γωνία λήψης.

1. Πόζαρε στις μύτες των ποδιών

Εκτός ότι είναι πολύ γοητευτική αυτή η πόζα, σου δίνει σίγουρα περισσότερο ύψος, ειδικά αν και ο κορμός σου είναι σε ευθεία γραμμή.

2. Φωτογραφίσου απ’τα χαμηλά

Το πιο αποτελεσματικό κόλπο, όπως καταλαβαίνεις. Βρες την κατάλληλη πόζα που να σε κολακεύει και μην ανησυχείς καθόλου για το ύψος.

3. Σταύρωσε τα πόδια

Τα πόδια σου όταν τα σταυρώνεις φαίνονται ακόμα πιο ψηλά, άρα και περισσότερο ύψος.

4. Βάλε το ένα χέρι πάνω απ’το κεφάλι

Αυτή η πόζα εκτός ότι είναι πολύ sexy,αν έχεις πάρει και το κατάλληλο ύφος, εννοείται σε βοηθάει πολύ εύκολο να δείχνεις ψηλότερη.

Δες στα παρακάτω βίντεο πώς αλλάζοντας γωνία θα δείχνεις πιο αδύνατη στις φωτογραφίες.Σχετικά Άρθρα

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΥΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ! Γιατί θα μείνετε άφωνοι

Θεωρείται στη χώρα του ένα από τα πιο καυτά μοντέλα που περπατούν στις πασαρέλες. 60 SHARES Share on Facebook Tweet

Καθάρισε τα πινέλα του μακιγιάζ με πέντε απλά βήματα!

Τα πινέλα είναι απαραίτητο εργαλείο για σωστό και βολικό μακιγιάζ. Είτε επιλέγετε συνθετικά είτε με αληθινή τρίχα, πρέπει να τα

Βάψε τα νύχια σου στο χρώμα που θα τον ξετρελάνει…

Τρεις είναι οι επιλογές που μπορείς να κάνεις και να τον ξετρελάνεις! Για τη βραδινή σου έξοδο επέλεξε το κατακόκκινο, για

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial