Μυστικά ομορφιάς από την Ασία!

Μυστικά ομορφιάς από την Ασία!

Oι γυναίκες της Ανατολής πάντα εντυπωσιάζουν με το πορσελάνινο δέρμα τους και την καλή εικόνα τους ακόμη κι αν δεν είναι ιδιαίτερα νέες. Έχουν τους δικούς τους κώδικες ομορφιάς και πολύτιμα μυστικά.

Δείτε αγαπημένες συνήθειες ομορφιάς που μπορείτε να υιοθετήσετε κι εσείς για να αποκτήσετε λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

1. Ο κανόνας των 10 δευτερολέπτων

Για καθαρό και λαμπερό πρόσωπο εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα, 10 δευτερόλεπτα αφού βγείτε από το μπάνιο σας. Ο λόγος είναι ότι οι πόροι έχουν ήδη ανοίξει και η επιδερμίδα ενυδατώνεται κατευθείαν.

2. Μασάζ με ζεστή πετσέτα

Κάντε το τέλειο μασάζ με μία ζεστή βρεγμένη πετσέτα. Αν θέλετε μπορείτε να εφαρμόσετε και λαδάκι για να ενισχύσετε την ελαστικότητα του δέρματος.

3. Wakeup call tool

Αφού αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας, βάλτε παγάκι στο πρόσωπο για 15-30 δευτερόλεπτα. Έτσι η επιδερμίδα σας θα αναζωογονηθεί.

4. Αφρός ξυρίσματος για την καταπολέμηση της ακμής

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα ακμής εφαρμόστε λίγο αφρό ξυρίσματος για ευαίσθητη επιδερμίδα, κάνοντας μασάζ για 5-10 λεπτά στα προβληματικά σημεία. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά το πρόσωπο σας και επαναλάβετε τη διαδικασία άλλες δυο φορές.

5. Μάσκα από φύκια

Ο λαός της Κορέας έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα φύκια για τις θρεπτικές τους ιδιότητες. Βάλτε λίγα φύλλα φυκιού μαζί με νερό και στη συνέχεια κάντε μάσκα προσώπου με το μείγμα αυτό για 15 λεπτά.

6. Λοσιόν από χοντρό αλάτι

Προσθέστε μία κουταλιά της σούπας σε ένα ποτήρι με ζεστό νερό και ανακάτεψε καλά. Χρησιμοποίησε την λοσιόν αυτή κάθε πρωί για να καθαρίσετε το πρόσωπό σου.

7. Γάλα σόγιας

Βάλτε μια γάζα σε γάλα σόγιας και στη συνέχεια τοποθετήστε την σε καθαρό πρόσωπο για περίπου 15-20 λεπτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία 2 φορές τη βδομάδα.

8. Λεμόνι

Κόψτε ένα λεμόνι στη μέση και χρησιμοποιήστε το χυμό για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα, τους μαύρους πόρους και να βελτιώσετε την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας. *Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, συμβουλευτείτε τον δερματολόγο σας.Σχετικά Άρθρα

Η βαζελίνη σύμμαχος της ομορφιάς σας-Οι όμορφες χρήσεις της βαζελίνης     

  Όλες μας έχουμε ακούσει από κάποια γιαγιά, μαμά ή φίλη μας για τις πολλές αποτελεσματικές χρήσεις αυτού του ανέξοδου

Ο πιο «τρελός» τρόπος να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους

  Υπάρχουν εκατομμύρια άρθρα και μέθοδοι βασισμένοι στο πώς να εξαφανίσεις  τους αντιαισθητικούς μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial