Να πως θα αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια

Να πως θα αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια

Η Robin Evans Brows, guru φρυδιών και ιδρύτρια του Robin Evans Skincare στη Νέα Υόρκη, λέει πως υπάρχουν σημαντικά πράγματα που οφείλεις να γνωρίζεις όσον αφορά το ψαλίδισμα των φρυδιών σου: «Για να κάνεις trimming, χτένισε τα φρύδια σου με κατεύθυνση προς τα πάνω και ψαλίδισε τις μακρύτερες τρίχες. Μη παίρνεις το ψαλίδι και κόβεις κατά μήκος του φρυδιού σου γιατί έτσι θα μοιάζουν κυματιστά».
Και επαναλαμβάνει: «Ψαλίδισε, απλά, τις μακρύτερες τρίχες». Ωστόσο, βεβαιώσου πως τα φρύδια σου είναι αρκετά μακριά ώστε να χρειάζονται trimming. Η brow expert Sania Vucetaj, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου brow bar, συμπληρώνει: «Στην πραγματικότητα, λίγες γυναίκες χρειάζονται trimming».

Απόφυγε το κερί και την κλωστή
«Το τσιμπιδάκι είναι ο πιο ακριβής τρόπος, ώστε να αφαιρείς μία τρίχα τη φορά. Στα φρύδια, κάθε τρίχα μπορεί να κάνει τη διαφορά στο σχήμα των φρυδιών σου» λέει η Vucetaj. Το κερί «τραβάει» την επιδερμίδα σου ενώ η κλωστή τραβάει τις τρίχες σε κάθε κατεύθυνση, δημιουργώντας πιθανότητες για εσωτερικές τρίχες.

Απόφυγε τους μεγεθυντικούς καθρέφτες
Δεν το περίμενες ε; Ούτε εμείς! Η αλήθεια είναι πως όποτε πάμε να καθαρίσουμε τα φρύδια μας με το τσιμπιδάκι, εκτός από καλό φως, παίρνουμε πάντα μαζί μας κι έναν καθρέφτη. Ωστόσο, η Vucetaj λέει πως οι μεγεθυντικοί καθρέφτες μας κάνουν να χάνουμε την αντίληψη μας και να βγάζουμε υπερβολικά τα φρύδια μας.
Απόφυγε τις κρέμες
Όσο χαρούμενη είσαι που φοράς την αγαπημένη σου ενυδατική κάθε πρωί, άλλο τόσο προσεκτική πρέπει να είσαι με την περιοχή των φρυδιών. Η Vucetaj εξηγεί πως οι κρέμες, τα τζελ και τα αντηλιακά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στην περιοχή των φρυδιών, καθώς έτσι περιορίζεται η ανάπτυξη της τρίχας. Επιπλέον, λέει πως όσες πελάτισσες της ήταν προσεκτικές παρατήρησαν τρομερή ανάπτυξη των φρυδιών τους. Οπότε ναι, θεώρησε την περιοχή των φρυδιών ως «απαγορευτική ζώνη» για κρέμες.

Πηγή:shape.gr


Tags Άρθρου:
ΤΕΛΕΙΑ ΦΡΥΔΙΑ

Σχετικά Άρθρα

3 μυστικά για να προστατέψεις τις βλεφαρίδες σου!

Πυκνές, μακριές και έντονες βλεφαρίδες που κάνουν τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα και το βλέμμα πιο ζωντανό που αιχμαλωτίζει τους

Μάσκα φράουλας κατά της αντιγήρανσης

Οι φράουλες, γνωστές για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, αναδεικνύονται στον καλύτερο σύμμαχο κατά της γήρανσης, ενώ το σαλικυλικό οξύ που

Το μυστικό των stars του Hollywood για αψεγάδιαστο υγιές και νεανικό δέρμα

Είναι διάσημες, είναι πανέμορφες, με πολλούς fans από όλο τον κόσμο και πάντα πρωτοπόρες σε ό, τι αφορά… 60 SHARES

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial