Να πως θα σώσετε κάποιο ρούχο που έβαψε στο πλυντήριο!

Να πως θα σώσετε κάποιο ρούχο που έβαψε στο πλυντήριο!

Βάζετε πλυντήριο, βγάζετε τη μπουγάδα, αρχίζετε να απλώνετε, μέχρι που παρατηρείτε ότι το, μέχρι πριν την πλύση, λευκό σας τζιν έχει αποκτήσει γαλάζιες, ροζ ή πορτοκαλί αόριστες στάμπες και γραμμές και δεν θυμίζει σε τίποτα το παντελόνι που φορούσατε με αυτοπεποίθηση.

Οι πρώτες σκέψεις για να το αχρηστεύσετε, να το χαρίσετε ή να το πετάξετε, έχουν ήδη αρχίσει να  κυκλοφορούν στο μυαλό σας. Ελπίζουμε να σας προλάβαμε.

Και σε ποιον δεν έχει συμβεί να βάλει ένα ρούχο στο πλυντήριο και να βγει με ένα διαφορετικό χρώμα;

Ένα λευκό με ένα χρωματιστό ρούχο μπορούν να ανακατευτούν ή μπορεί απλά να ξεχάσουμε κάποια στιγμή να προσθέσουμε χρωμοπαγίδα.

Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε ένα βαμμένο ρούχο στην αρχική του κατάσταση με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Με τον πρώτο τρόπο θα χρειαστείτε το απλό λευκό ξίδι. Πριν στεγνώσουν τα ρούχα βάλτε τα πάλι στο πλυντήριο και προσθέστε 1/2 ποτήρι ξίδι στη θήκη που βάζετε το απορρυπαντικό.

Μόλις ολοκληρωθεί η πλύση πάρτε τα ρούχα και βάλτε τα σε μια λεκάνη με νερό και φυσικό χυμό λεμονιού. Αφήστε τα μέσα στη λεκάνη για 24 ώρες και βάλτε τα και πάλι στο πλυντήριο.

Με τον δεύτερο τρόπο θα χρειαστείτε λίγη μαγειρική σόδα. Πάρτε τα βαμμένα ρούχα και βάλτε τα ξανά για πλύσιμο σε πιο χαμηλή θερμοκρασία. Προσθέστε στο απορρυπαντικό που χρησιμοποιείτε συνήθως λίγη μαγειρική σόδα.

Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!Σχετικά Άρθρα

Η απίθανη décor συλλογή της Drew Barrymore αποκλειστικά για παιδιά! (photos)

Η Drew Barrymore επιστρέφει μ’ ένα ακόμα πρότζεκτ, πιο χαρούμενο και πολύχρωμο από οποιοδήποτε άλλο, την παιδική σειρά επίπλων και

Την εντυπωσιακή μονοκατοικία του Iron Man αγόρασε η Alicia Keys! (photos)

Το «Razor House» ή αλλιώς «Ξυράφι» αγόρασε έναντι 19 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ η Alicia Keys. Η

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial