Νανά Καραγιάννη: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της – Τι λένε οι γιατροί

Νανά Καραγιάννη: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της – Τι λένε οι γιατροί

Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην εντατική, αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να χάσει τη ζωή της, η μάχη συνεχίζεται για να κρατηθεί, με τους γιατρούς να κάνουν ότι μπορούν.

Ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό για τη σωτηρία της, τα νέα είναι συγκρατημένα αισιόδοξα.

Ο διοικητής της ΜΕΘ στην Αγία Όλγα, Μιχάλης Κούρτης, δηλώνει στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα:

«Η καρδιά της Νανάς λειτουργεί πολύ καλά πλέον. Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει επιδεινωθεί και αυτό είναι το θετικό. Παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική, ωστόσο οι διαδικασίες αποσωλήνωσης της ξεκίνησαν. Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται. Κάθε ώρα που περνάει είναι και μια μικρή νίκη. Από την Παρασκευή μέχρι σήμερα η κατάστασή της έχει βελτιωθεί».

Ο κ. Κούρτης διέψευσε ότι η Νανά Καραγιάννη ζυγίζει 29 κιλά:

«Δεν είναι αλήθεια και επίσης θα ήθελα να διαψεύσω πως πάσχει από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η κατάσταση της είναι πραγματικά σοβαρή και είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται και από όλα τα όργανα που έχουν πρόβλημα μας δίνει ελπίδες το ότι η καρδιά της λειτουργεί καλά. Σκοπός μας, λοιπόν, τώρα είναι να αποσωληνωθεί και να δούμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της. Ήδη η οικογένειά της έχει ενημερωθεί, όπως γινόταν σταθερά και όλες τις προηγούμενες ημέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζουν τα λόγια για την Νανά Καραγιάννη: «Σου ζητώ συγγνώμη για την αδυναμία μου»Σχετικά Άρθρα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial