Πασίγνωστος ηθοποιός εξομολογείται για πρώτη φορά: «Το ότι είμαι διαβητικός είναι η πιο μεγάλη μου δύναμη»! (video)

Πασίγνωστος ηθοποιός εξομολογείται για πρώτη φορά: «Το ότι είμαι διαβητικός είναι η πιο μεγάλη μου δύναμη»! (video)

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Για πρώτη φορά, μίλησε δημόσια για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από 13 ετών και εξηγεί πως αυτό δεν τον κάνει να αισθάνεται «καημένος», αλλά πολύ δυνατό.

Ο λόγος για τον Νίκο Κουρή που εξομολογήθηκε πως τον αντιμετώπιζαν όλοι τότε, το 1987, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

«Για πρώτη φορά θα το πω δημόσια αυτό και το διάλεξα να το κάνω, όχι επειδή είναι κάτι σημαντικό, αλλά επειδή έχει σημασία να το πω. Εγώ έχω ένα πρόβλημα υγείας, είμαι διαβητικός και δεν το έχω πει δημόσια ποτέ. Δεν ήθελα να το πω για κάποιο λόγο δικό μου, προσωπικό. Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να το κάνω γιατί πια καταλαβαίνω από περιστατικά της ζωής μου ότι έχει νόημα κάποιος άνθρωπος που πετυχαίνει κάτι…

Όταν εγώ το έπαθα αυτό στα 13 μου, το 1987, ήταν σαν να είσαι τελειωμένος. Τα μυαλά των ανθρώπων ήταν τόσο πίσω που νόμιζες ότι αν είσαι διαβητικός, πρέπει να μπεις στο σπίτι ως άτομο με ειδικές ανάγκες και να μην κάνεις τίποτα στη ζωή σου. Υπήρχε αυτή η μεγάλη παρεξήγηση ότι ο διαβητικός είναι αυτός που πεθαίνει ή που έχει ζάχαρο και δεν μπορεί να φάει τίποτα.

Αυτό που έχω εγώ είναι ένα μεταβολικό σύνδρομο, ένα αυτοάνοσο νόσημα. Κάνω ενέσεις ινσουλίνης σε καθημερινή βάση. Όσοι έχουμε διαβήτη θα το πολεμήσουμε. Όσοι είναι δίπλα μας πρέπει να είναι διακριτικά παρόντες. Δεν πρέπει να αισθάνεσαι καημένος. Το καλύτερο πράγμα που μου έτυχε είναι αυτό. Είναι η πιο μεγάλη μου δύναμη το ότι είμαι διαβητικός», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κουρής.Σχετικά Άρθρα

Μαρία Σολωμού: «Θα κοινωνήσω και δεν φοβάμαι τίποτα»

Η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στην πίστη της και στον Θεό και πως αυτή δεν έχει αλλάξει

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial