Ντάνος : «Το Survivor 2 δεν το είδα…Ζήλευα…» Αποκαλυπτικότατος στην Ελεονώρα Μελέτη! (video)

Ντάνος : «Το Survivor 2 δεν το είδα…Ζήλευα…» Αποκαλυπτικότατος στην Ελεονώρα Μελέτη! (video)

Στο «Μετά τα Μεσάνυχτα» την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο γνωστός σε όλους μας Ντάνος!
Ο νικητής του Survivor 1 ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και μίλησε για το Survivor 2 και για το Nomads.

Συγκεκριμένα είπε:

«Το Survivor 2 δεν το είδα και οι λόγοι είναι πολλοί. Είχα μέχρι αργά γυρίσματα, όποτε μας τραβούσαν… Όταν ήμουν στο σπίτι εκείνη την ώρα έβλεπα Τατουάζ γιατί έπρεπε να βλέπω εμένα και τους υπόλοιπους συνεργάτες και το τι βγαίνει μέσα από αυτό που κάνουμε καθημερινά. Κάποιες στιγμές ζήλευα. Μου φαινόταν περίεργο κάποιος άλλος να ζει αυτό που έζησα εγώ εκεί.

Το 2 δεν είχε επιτυχία γιατί ήταν το 2. Ήταν καινούργιο 1. Ήταν και λίγο δύσκολο το έργο όλων των ανθρώπων που έπρεπε να κάνουν το 2, είτε αφορά πίσω από τις κάμερες, είτε τα παιδιά που συμμετείχαν. Γιατί σίγουρα ο κόσμος ταυτίστηκε πολύ με το 1 και με οτιδήποτε είχε να κάνει με το 1 και αυτομάτως υπήρχε η σύγκριση», είπε ο Ντάνος.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε για τους πρώην Survivors που θα μπουν στο Nomads: «Ξέρω για τον Κώστα και για τον Γιάννη. Με τον Γιάννη μιλήσαμε, ήμουν στην Κύπρο και μου έστειλε μήνυμα να με χαιρετίσει, γιατί τα ψιλολέμε και με τον Χρανιώτη και με τον Μπο. Και του λέω “το έμαθα πριν μια ώρα, τι να σου πω, κάνε στο σταυρό σου και να γυρίσεις γερός”. Για να αποφασίσουν τα παιδιά να πάνε σίγουρα το αποφάσισαν για καλό για το μέλλον τους και καλή επιτυχία να έχουν».

Δείτε το βίντεο:

 Σχετικά Άρθρα

Κλαίει με λυγμούς η Τατιάνα Στεφανίδου στον αέρα της εκπομπής της (βίντεο)

Ποιο θέμα που φιλοξένησε στην εκπομπή της το απόγευμα της Δευτέρας 29 Φεβρουαρίου την έκανε να λυγίσει;

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΠΑΛΙΑΡΑ! «Δε γ@μ@@@@ ρε…» – Σε ποιον απευθύνθηκε

Την ήρεμη πλευρά του ξέχασε ο Γιάννης Σπαλιάρας, στο αποψινό επεισόδιο.

ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ: «Μου έκοψαν το ρεύμα»

Αν και έχει παίξει σε πολλά σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις, η Σοφία Βογιατζάκη εξομολογείται ότι περνάει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial