NueVo : «Το εξωτερικό είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση είναι η Ελλάδα του σήμερα»

NueVo : «Το εξωτερικό είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση είναι η Ελλάδα του σήμερα»

Οι  NueVo μιλούν αποκλειστικά στο PASMINA.GR

NueVo . Το ευρύ κοινό γνώρισε την μπάντα μέσα από το μουσικό διαγωνισμό X-Factor. Από την πρώτη στιγμή, το ταλέντο τους συγκίνησε κοινό και κριτική επιτροπή.

O Νίκος Ισίδωρος, ο Αντώνης Ζαβέλης, ο Βαγγέλης Κουμελάς, ο Πλείανθος και η Κωνσταντίνα, μας ξανασυστήνονται. Σε μία συνέντευξη- αποκάλυψη, το συγκρότημα, μιλάει αποκλειστικά στο PASMINA.GR.

Μας αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη της μπάντας γνωρίστηκαν μεταξύ τους. Την απόφασή τους, να λάβουν μέρος στο μουσικό διαγωνισμό X-Factor. Aλλά και τον προσωπικό τους στόχο. Αισιόδοξοι και με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, οι «NUEVO», μιλούν για όλα.

Συνέντευξη στην Κατερίνα Φραγκουλάκη

Ποιοι είναι οι «NUEVO»

Στην πραγματικότητα είμαστε μια παρέα κολλητών. Η μουσική προέκυψε γιατί ήταν ο μόνος τρόπος που μπορούσαμε να εκφραστούμε. Για αυτό και πάντα προσπαθούμε να δώσουμε στο κοινό την έκφραση μας με νέο ήχο, και κάτι που δεν έχει ξανά ακουστεί.

Πείτε μας δυο λόγια, για τον καθένα σας ξεχωριστά

Νίκος Ισίδωρος.

Θα αφήσω εσάς να κρίνετε ποιο είναι το όνομα και ποιο το επίθετο. Είμαι ο τραγουδιστής της μπάντας και πτυχιούχος κιθαρίστας -και ενίοτε πιανίστας… ό,τι χρειαστεί τέλος πάντων. Παίζω αρκετά μουσικά όργανα-. Επίσης γράφω τη μουσική και στίχους στα τραγούδια μας πριν να αρχίσουμε να τα δουλεύουμε όλοι μαζί. Σπουδάζω οικονομικά όταν μου μένει χρόνος από τη μουσική και διαβάζω ψυχολογία και ανθρωπολογία (όντως διαβάζω δεν αστειεύομαι).

Αντώνης Ζαβέλης.

Εδώ, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, ή αλλιώς το πολυμηχάνημα. Παίζω κιθάρα, κάνω φωνητικά, φτιάχνω ήχους, χορεύω και μαγειρεύω την ίδια στιγμή πάνω στο stage. Εκτός του συγκροτήματος είμαι ένας πολύ φανατικός gamer (LoL και WoW). Θα με βρείτε γύρω στο Diamond 1 με το όνομα Agabooga.

Σπουδάζω Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Βαγγέλης Κουμελάς

Εγώ είμαι ο ντράμερ της παρέας. Τις ώρες βέβαια που βρισκόμαστε εκτός σκηνής αναλαμβάνω και χρέη φωτογράφου καταγράφοντας κάθε στιγμή μας.

Μ’αρέσει πολύ αυτό! Τα παιδιά πιστεύουν ό,τι κοιμάμαι αγκαλιά με την κάμερα μου πέραν από τις μπαγκέτες μου. Στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με φωτογραφία και σκηνοθεσία, κάποια κλιπ στο κανάλι μας (στο youtube) τα έχω αναλάβει εγώ. Με φωνάζουν και “διαφήμιση οδοντόκρεμας” γιατί γελάω συνέχεια. Στα lives δεν μου δίνουν μικρόφωνο για προφανείς λόγους ηχορύπανσης. Σπουδάζω επίσης οργάνωση και διοίκηση μαζί με τον Νίκο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Γεια, με λένε Γιάννη Πλείανθο, είμαι ο μπασίστας του συγκροτήματος και είμαι ο μουσάτος της παρέας, (όταν ξυριστώ γίνομαι αόρατος). Είμαι ο μόνος από το συγκρότημα που μένει έκτος Θεσσαλονίκης. Σπουδάζω Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες στη Λάρισα, αν και πηγαινοέρχομαι συχνά για τις ανάγκες του συγκροτήματος.

Γενικά πέρα από μπάσο κάνω και δεύτερα φωνητικά στο συγκρότημα. Παλιότερα είχα ασχοληθεί για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και με το YouTube οπού ανέβαζα

διάφορα Bass Covers για νέους μπασίστες (δεν είχε πλάκα, πολλή δουλειά). Επίσης αγαπώ πολύ τα ταξίδια προς οποιονδήποτε προορισμό εντός η έκτος Ελλάδας

(δεν με βρίσκεις εύκολα γενικά σε ένα μέρος).

Γεια, εγώ είμαι η Κωνσταντίνα η μικρότερη και το φυτό της παρέας. Όταν δεν παίζω με τα πλήκτρα παίζω με τα ακουστικά μου.

Μη φανταστείτε ότι ακούω συνέχεια μουσική,το στηθοσκόπιο μου εννοώ αφού σπουδάζω Κτηνιατρική στο ΑΠΘ. Ασχολούμαι από μικρή με τη μουσική  και είμαι χαρούμενη που κατάφερα στα 19 να πάρω το πτυχίο πιάνου. Όχι να το παινευτώ αλλά έχω και καλή φωνή για αυτό και στο συγκρότημα τραγουδάω και κάνω φωνητικά.

nuevo1

 

Πως γνωρίστηκαν τα μέλη μεταξύ τους;

Αυτό βασικά είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Η πρώτη γνωριμία έγινε πριν 10 χρονιά στην 1η Γυμνάσιου, όταν ήμασταν ακόμα μαθητές στη Χίο. Τότε, δεν ήταν η Κωνσταντίνα στο συγκρότημα, αλλά η Βαγγελιώ (Γεια σου Βαγγελιώ!). Μετά τις Πανελλήνιες όμως, αποχωριστήκαμε από τη Βαγγελιώ, και ύστερα από μεγάλη αναζήτηση γνωριστήκαμε με την Κωνσταντίνα. Ο ήχος μας ανανεώθηκε, και τότε καταλάβαμε ότι ήρθε η ώρα να γνωριστούμε με το ευρύτερο κοινό (εξ ου και το X-Factor).

nuevo 2

Το ευρύ κοινό , σας γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή σας, στο X-Factor. Tι κρατάτε και τι αφήνετε από τον μουσικό διαγωνισμό; Δεχτήκατε κάποια πρόταση ή κάποιες επαγγελματικές προτάσεις για συνεργασία;

Αρχικά, κρατήσαμε ένα χάρτινο “Χ” που είχαν σαν μέρος των σκηνικών.

Έπειτα, το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκτήσαμε πολλές εμπειρίες. Είδαμε τα πράγματά από μέσα, πως λειτουργεί ο χώρος της τηλεόρασης.

Προτάσεις δεχτήκαμε, αλλά δε μπορούμε να αποκαλύψουμε τίποτα ακόμα.

Νιώσατε κάποια στιγμή, πως αποχωρήσατε νωρίς από το show;

Ναι. Δεν το περιμέναμε ότι θα φύγουμε μια φάση πριν τα lives. Είχαμε πολλά πράγματα να δώσουμε ακόμα στο show, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα έχεις σχεδιάσει.

nuevo 4

 

Αν δινόταν μια ευκαιρία ιδιαίτερη και ξεχωριστή, σε έναν από εσάς. Οι υπόλοιποι θα τον παροτρύνατε να φύγει από το γκρουπ;

Αρχικά θα τον δέναμε σε μια καρεκλά να το σκεφτεί καλύτερα *γέλια*. Πέρα απ την πλάκα όμως, οι NueVo είναι μια ομάδα, μια οικογένεια.

Δε μπορείς να φύγεις από μια οικογένεια. NueVo 2016 μΧ *γελια*

Είστε νέα παιδιά- νέοι καλλιτέχνες! Θα κυνηγούσατε τα όνειρα σας στο εξωτερικό;

Το εξωτερικό είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση είναι η Ελλάδα του σήμερα. Μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα να ακούει κάτι νέο; Αυτός είναι ο στόχος!

Τι σημαίνει η λέξη μουσική για εσάς;

Η μουσική είναι κάτι ξεχωριστό για τον καθένα. Για μας είναι τρόπος έκφρασης. Πράγματα που δε μπορείς να βγεις και να φωνάξεις στο δρόμο, τα τραγουδάς.

Τι ετοιμάζετε αυτή την περίοδο; Θα θέλατε να μας αποκαλύψετε τα σχέδια σας;

Θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι δεν θα μείνουμε στη βιτρίνα του X-Factor. Να περιμένετε καινούριο υλικό πάρα πολύ σύντομα.

Τα social- media της μπάντας

Facebook:@nuevobnd και email:nuevotheband@gmail.com

 


Tags Άρθρου:
NUEVOΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σχετικά Άρθρα

Άγριο κράξιμο στον Φουρθιώτη για την “κονσέρβα” συνέντευξη: “Πιο #sixamenios πεθαίνεις!” (ΦΩΤΟ)

Αφορμή η συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά, που έπαιξε εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow

Εγκυμοσύνη “Βόμβα”! Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι πέντε μηνών έγκυος και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της

Έλληνας τραγουδιστής δήλωσε: «Με την Δέσποινα Βανδή δεν έχουμε σχέσεις σήμερα!» (photo)

«Πηγαίνω μερικές φορές στα μαγαζιά και τη βλέπω». 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial