Ο Αντώνης Κανάκης πάει τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια – Η απάντηση του καναλιού.

Ο Αντώνης Κανάκης πάει τον ΣΚΑΪ στα δικαστήρια – Η απάντηση του καναλιού.

Ο Αντώνης Κανάκης με ανακοίνωση του στις σελίδες του Ράδιο Αρβύλα και του Βινύλιο στα social media, γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ, επιλέγοντας να μη δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το διαζύγιο.

Η ανακοίνωση έλεγε

Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα

Από την πλευρά του, ο ΣΚΑΪ υποστηρίζει πως έχει τηρήσει στο ακέραιο όλα τα συμφωνηθέντα με την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα. Αντίθετα, σύμφωνα με τον σταθμό, η άλλη πλευρά είναι αυτή που δεν ανταποκρίθηκε σε όσα είχαν συμφωνηθεί.

Οπότε, στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους ο Αντώνης Κανάκης και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος από τη «Φωλιά των Κου Κου» επικοινώνησε με τη δικηγόρο του παρουσιαστή και παραγωγού η οποία είπε τα εξής:

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια». είπε η πληρεξούσια δικηγόρος Χριστίνα Παναγουλέα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΚΑΙ, απαντάει στον Αντώνη Κανάκη και στην ανακοίνωση που έβγαλε ο ίδιος μέσω της δικηγόρου του.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ:

«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».Σχετικά Άρθρα

Αννίτα Πάνια: Η ανακοίνωση του “Ε” για τις εκπομπές της

Τι θα συμβεί με τις εκπομπές της  Αννίτας Πάνια; 

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ – “Λαγέ διάλεξες το λάθος άνθρωπο!”

Την πλήρη στήριξη του στην Τατιάνα Στεφανίδου δείχνει ο Νίκος Ευαγγελάτος, αναρτώντας άρθρο-καταπέλτη εναντίον της Χρυσής Αυγής και των όσων

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial