Ο Γιώργος Λιάγκας ζητά ξανά δημόσια συγγνώμη! (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας ζητά ξανά δημόσια συγγνώμη! (video)

Φαίνεται πως ο Γιώργος Λιάγκας θα βγάλει την εβδομάδα ζητώντας συγνώμη, αφού σύντομα θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει και στην ΕΣΗΕΑ μετά από τις καταγγελίες των τηλεθεατών, για την απαράδεκτη στάση και τα χονδροειδή αστεία που ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι» στον ΣΚΑΪ για το πρωτοφανές περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης σε φοιτήτρια μέσα στο ΑΠΘ.

Η Ελεάννα Τρυφίδου είχε τα γενέθλια της και μετά τις ευχές που δέχτηκε στον αέρα της εκπομπή ευχαρίστησε τους συνεργάτες της με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντά: «Και μυαλό, συγκεντρωμένο».

«Μερικές φορές φεύγει και το γραπώνουμε μέσα», είπε η Ελεάννα Τρυφίδου και τότε ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε και ζήτησε συγνώμη ξανά λέγοντας: «Ανθρώπινο. Όπως και το συγγνώμη είναι ανθρώπινο και πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές. Ειδικά άμα είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές. Και το ξαναλέμε πάλι, δεν έχουμε πρόβλημα».Σχετικά Άρθρα

Σάρωσε ο Γιώργος Λιάγκας με το Lucky Room! Απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης!

Φαίνεται πως το τηλεπαιχνίδι πρόκειται να κάνει θραύση

MasterChef: Ο παίκτης που αποχώρησε και η ανατροπή που ξάφνιασε τους παίκτες! (video)

Στο χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef» τρεις παίκτες έπρεπε να αγωνιστούν για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Χαράλαμπος, Εύα και Σπυριδούλα «κονταροχτυπήθηκαν»

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial