Ο Γιώργος Τράγκας από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ΖΩΝΤΑΝΑ κάθε πρωί 07.00-11.00 στο «CrashRadio»: Μία απόδραση στον… Αέρα!

Ο Γιώργος Τράγκας από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ΖΩΝΤΑΝΑ κάθε πρωί 07.00-11.00 στο «CrashRadio»: Μία απόδραση στον… Αέρα!

Ο Γιώργος Τράγκας και η ομάδα του περιοδικού «CRASH» που σας ενημερώνει έγκυρα, σφαιρικά και σε βάθος, επί 25 έτη, αρχίζουν μία δύσκολη, αλλά αυτή τη φορά ακόμα πιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ραδιοφωνική πορεία.

Αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα, σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς, προκειμένου να αντέξουμε τις πολιτικές και οικονομικές πιέσεις της εποχής. Να φτιάξουμε την δική μας ραδιοφωνική έπαλξη, το δικό μας WEB RADIO, για να ακούτε όσα κρύβουν συστηματικά τα τηλεοπτικά κανάλια της εποχής του covid-19.

Είναι γνωστό και ορατό για γυμνού οφθαλμού ότι εδώ και καιρό ιφιστάμεθα πολιτικές διώξεις και οικονομικούς αποκλεισμούς… Εμείς επιμένουμε να λέμε τις ειδήσεις, όπως είναι! Χωρίς μάσκες!

Η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Έν Αθήναις» θα μεταδίδεται απευθείας μέσα από τις ιστοσελίδες: Crashonline.gr, Zougla.gr Pronews.gr, Newsbreak.gr και μέσα από ένα δίκτυο 22 και πλέον συνεργαζόμενων ραδιοφωνικών στην σε όλη την επικράτεια!

Μεταξύ αυτών, το FOCUS fm στη Θεσσαλονίκη, το ράδιο ΓΑΜΑ στην Αχαϊα, το LAMIA FM, το «Ελεύθερο Ραδιόφωνο» Κοζάνης, κ.α.

Το πρόγραμμα του «CrashRadio» θα παρέχεται ελευθέρως και δωρεάν σε όσους θέλουν να μεταφέρουν τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στα ερτζιανά, τα σχόλια και τις απόψεις των εκπομπών του Γιώργου Τράγκα και των συνεργατών του, (Μαρία Καρρά με την εκπομπή «60 λεπτά με τη Μαρία Καρρά», Σπύρος Νάννος με την εκπομπή «Πολιτικές Αλχημείες», κ.α.) με μία απλή παραχώρηση δικαιώματος. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το info@crashradio.grΣχετικά Άρθρα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: «Πας καλά κυρά μου;»

Ταξιδεύω προς Πάρο. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

The Voice of Greece: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

Οκτώ διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν με τις φωνές και την παρουσία τους τον τίτλο του The Voice 60 SHARES Share on Facebook

Συνεχίζεται η εξέταση καναλαρχών στη βουλή – Ποιος καλείται αύριο, τι τρέχει με τον Στ. Ψυχάρη

Συνεχίζεται αύριο η εξέταση των καναλαρχών από τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των πολιτικών κομμάτων και των

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial