Ο “Ντάνος” κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο! (photo)

Ο “Ντάνος” κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο! (photo)

Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες ο «Ντάνος», ο Γιώργος Αγγελόπουλος που το ευρύ κοινό γνώρισε από το πρώτο Survivor, στο οποίο ήταν και ο νικητής.

Με ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους πως το βιβλίο θα είναι στη διάθεση του κοινού από τις 28 Φεβρουαρίου, με τίτλο «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου».

Ο νικητής του Survivor επέλεξε να γράψει την αυτοβιογραφία του και να μοιραστεί με τον κόσμο που τον λάτρεψε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού άγνωστες πτυχές του εαυτού του, σημαντικά γεγονότα της ζωής του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για όσα βίωσε, τα δύσκολα χρόνια που πέρασε και τα μαθήματα που πήρε στο μέχρι τώρα ταξίδι του. Σκοπός του είναι να επικοινωνήσει με τον κόσμο που τον ακολουθεί όσα έχει μάθει μέσα από τα motivational συνέδρια που παρακολουθεί και να δώσει κίνητρο σε ανθρώπους ώστε να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από τις εμπειρίες τους.

«Καθυστέρησε το βιβλίο μου γιατί σε ένα ταξίδι με τη συνεργάτιδα μου στη Σκιάθο βρήκαμε την τελευταία στιγμή περισσότερο υλικό, γιατί συνομιλήσαμε με φίλους μου, συγγενείς, ανθρώπους της οικογένειας μου και προσθέσαμε περισσότερο υλικό για πράγματα που είχαν να κάνουν με την προσωπική μου ζωή και το περιβάλλον μου.

Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά»

Και είχε τονίσει: « Είναι κάτι σαν απολογισμός. Σαν απογραφή των γεγονότων, όπου εμένα μου έκανε πολύ καλό, ακόμα και αν δεν εκδοθεί. Υπήρξαν πράγματα τα οποία κουβαλούσα στο κεφάλι μου και γράφοντας τα και δημοσιοποιώντας τα, ανακουφίζεσαι. Είναι κάτι σαν εξομολόγηση».

https://www.instagram.com/p/BtlfFPonuUj/?utm_source=ig_web_button_share_sheetΣχετικά Άρθρα

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ: “Δεν με φλερτάρουν οι γυναίκες γιατί είναι κότες!” (BINTEO)

«Το πιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι…»

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: «Έβαλαν λόγια στην Ελένη και απομακρύνθηκε από κοντά μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πίκρα του εξέφρασε ο σκηνοθέτης για το γεγονός ότι δεν έχουν πλέον καμία σχέση με την Ελένη Μενεγάκη.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial