Ο Πάπας Φραγκίσκος έγινε viral για τον απίστευτο αυτόν λόγο! (video)

Ο Πάπας Φραγκίσκος έγινε viral για τον απίστευτο αυτόν λόγο! (video)

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τους πιστούς να προσπαθούν να προσπαθούν να φιλήσουν το χέρι του Πάπα Φραγκίσκου και το δαχτυλίδι που φοράει.

Ο ένας μετά τον άλλον, οι πιστοί επιχειρούν να φιλήσουν το χέρι του Πάπα Φραγκίσκου. Εκείνος όμως κάνει ότι μπορεί για να το αποφύγει και το βίντεο γίνεται αυτομάτως… viral!

Ο Ποντίφικας βρέθηκε στο Λορέτο, στην επαρχία της Ανκόνα και το συγκεκριμένο video, στο οποίο δεν αφήνει να του φιλήσουν το χέρι και το δαχτυλίδι που φορά σε αυτό, προκάλεσε την κόντρα μεταξύ συντηρητικών και προοδευτικών καθολικών.

Το LifeSiteNews, μια συντηρητική καθολική ιστοσελίδα που συχνά επικρίνει τον Πάπα Φραγκίσκο χαρακτήρισε ενοχλητικό το εν λόγω συμβάν.

«Φραγκίσκο, αν δεν θες να είσαι απόστολος του Ιησού, φύγε από εκεί!», έγραψε η ιστοσελίδα Rorate Caeli, που έχει παρόμοιες θέσεις.

Κάποιοι πάντως παρατήρησαν ότι ακόμη και στον Πάπα Βενέδικτο, ένας «ήρωας» για τους συντηρητικούς, αλλά και στον προκάτοχο του, Πάπα Ιωάννη, δεν άρεσε να τους φιλούν τα χέρια.

Το Βατικανό δεν σχολίασε γιατί ο Πάπας Φραγκίσκος απέφυγε με τόση επιμονή να του φιλήσουν το χέρι και το δαχτυλίδι.

«Κάποιες φορές του αρέσει, κάποιες όχι. Είναι τόσο απλό», είπε στο Reuters άνθρωπος από το περιβάλλον του Πάπα.Σχετικά Άρθρα

«Κέρδισες!»: Το ελληνικό βίντεο που συγκινεί! (video)

Το σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης είναι ένα αριστούργημα και μιλά για τους κινδύνους της ψηφιακής τεχνολογίας αλλά για τα παιδιά

Η… ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΟΦΘΑΛΜΑΤΗ! Τι πήγε λάθος στην φωτογραφία του ζευγαριού;

Χρειάζεται να κοιτάξετε δύο φορές αυτή τη φωτογραφία για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει εδώ. 60 SHARES Share on Facebook

Επική η διαφήμιση του Jumbo για το Πάσχα με τον Γαϊτάνο! (video)

Οι διαφημίσεις των Jumbo γίνονται πάντα αντικείμενο συζήτησης! Κυρίως λόγω των ιδιαίτερων στίχων των σποτ τους αλλά και των πρωταγωνιστών

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial