Ο Σταμάτης Γονίδης μιλάει πρώτη φορά και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη! (video)

Ο Σταμάτης Γονίδης μιλάει πρώτη φορά και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη! (video)

Όλα όσα δήλωσε για την αναβολή της πρεμιέρας τους!

Από το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό πως φέτος το χειμώνα ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νότης Σφακιανάκης θα εμφανίζονταν σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο, αλλά απρόοπτα έφερναν συνέχεια αναβολές στην πρεμιέρα τους, προκαλώντας πολλά σχόλια για το τι ακριβώς έχει συμβεί με τους δύο καλλιτέχνες και δεν τους έχουμε δει ακόμα μαζί πάνω στη σκηνή.

Ο Σταμάτης Γονίδης θέλησε να ξεκαθάρισε το θέμα και αποκάλυψε τον λόγο που η πολυσυζητημένη συνεργασία τους έχει αναβληθεί τρεις φορές!

“Δεν έχει συμβεί τίποτα, απλά ο Νότης έχει ένα πρόβλημα με τον λαιμό το οποίο έχει επιδεινωθεί με τον καιρό και ο άνθρωπος δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Αυτό το Σάββατο που έρχεται ανοίγουμε κανονικά. Δεν υπήρξε ποτέ παρεξήγηση, ποτέ, ποτέ! Όταν ένας συνάδελφός σου έχει πρόβλημα υγείας, σε στεναχωρεί. Τώρα είναι καλά”.Σχετικά Άρθρα

Katy Perry: Τι είπε για τον Μπάρακ Ομπάμα και προκλήθηκε σάλος;

Ένα αστείο της διάσημης τραγουδίστριας για τον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπάρακ Ομπάμα την έβγαλε ρατσίστρια.

Μίκι Ρουρκ: Δείτε οπωσδήποτε τη νέα του εμφάνιση – Θα σας φτιάξει τη μέρα! (ΦΩΤΟ)

Μας χτυπάει αλύπητα, πριν προλάβουμε να συνέλθουμε από την τελευταία του εμφάνιση, μας έρχεται με νέο εκκεντρικό στυλ(θέλοντας να είμαι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial