Ο Σταμάτης Μαλέλης αποκαλύπτει την άγνωστη σχέση του με την τηλεόραση

Ο Σταμάτης Μαλέλης αποκαλύπτει την άγνωστη σχέση του με την τηλεόραση

Ο Σταμάτης Μαλέλης αποκαλύπτει για πρώτη φορά μέσα από την αποκλειστική του συνέντευξη στην «ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ» και την Κατερίνα Σουλιώτη τον μικρό πρίγκιπα του Αντουάν Ντε Σαιντ Εξυπερύ που κρύβει μέσα του.

Μιλάει για τις μεγάλες του τηλεοπτικές επιτυχίες που του χάρισαν τη δόξα , τα χρήματα και την αναγνωσιμότητα και συγκινείται, όταν εξομολογείται τη μακροχρόνια μάχη του με το «Τέρας», όπως αποκαλεί την κατάθλιψη. «Οι ερινύες στο υποσυνείδητο ήταν αυτές, ότι εγώ δεν έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου σε αυτό που ήθελα πάντα, τον έδωσα στην τηλεόραση και όχι για να φτιάξω ένα καλύτερο κόσμο» λέει συγκινημένος.
Εσείς που φτιάξατε την τηλεόραση…

«Ε …την έφτιαξα να σε διακόψω , εντάξει, βοήθησα και εγώ σε πάρα πολλά πράγματα, ιδιαίτερα στην ιδιωτική τηλεόραση»

Η AGB σας λάτρευε και σας λατρεύει. Θυμάστε τα «παράθυρα διαλόγου» που τα μηχανάκια της ΑGB τρελάθηκαν… Και άλλες πολλές επιτυχίες σε θέματα επικαιρότητας και life style.

«Είναι φίλος μου , ο Γιάννης ο Αναστασάκος γι αυτό…γέλια»

Πιστεύετε, ότι σας τιμώρησε η τηλεόραση;

«Μπορεί, κάτι που το αγαπάς πολύ, σε τιμωρεί πολλές φορές, σου φεύγει, έτσι είναι και οι μεγάλες αγάπες. Ίσως δόθηκα και παραπάνω από ό,τι έπρεπε να δοθώ στην τηλεόραση, ίσως έβγαλα περισσότερο πάθος στην τηλεόραση παρά στην ίδια τη ζωή, έκανα λάθη ζωής ένα διάστημα , ίσως εγκλωβίστηκα και εγώ ένα διάστημα , εγκλωβίστηκα περισσότερο σ το φαίνεσθε, έδωσα πολύ χώρο σε πράγματα που ίσως δεν άξιζαν, αυτό βέβαια δεν σημαίνει, ότι δεν θα δουλεύω με πάθος για τη δουλειά μου αλλά έχω πια και άλλες προτεραιότητες και έχω αφήσει χώρο για άλλα πράγματα τα οποία τα είχα πολύ παραμερισμένα, πολύ απλά πράγματα, τα οποία δεν έδινα μεγάλη σημασία, ακόμη και ένας περίπατο, ένα βιβλίο, ένα θεατρικό έργο, ένα ταξίδι, όλα αυτά τα στερούσα από τον εαυτό μου για να πέφτω με τα μούτρα στη δουλειά, τώρα έχω πολύ απλά πράγματα να κάνω».

Αισθάνεστε συγκινημένος που το best seller βιβλίο σας έγινε έργο σε θεατρική παράσταση;

«Ναι πολύ συγκινημένος. Τώρα θέλω να κάνω και άλλα πράγματα».

Προσέξτε, γιατί αγαπάτε και την πολιτική και ξέρετε, ότι η πολιτική είναι επικίνδυνη σαν τη δημοσιογραφία…

«Να σου πω κάτι Κατερίνα; Εγώ δεν αγαπάω την πολιτική με την έννοια του παιδιού του κομματικού σωλήνα, δεν αγαπάω την πολιτική, γιατί μπήκα σε κάποια κομματικά γραφεία και μεγάλωσα, εγώ μεγάλωσα μες στη δουλειά, έχω κλείσει 37 χρόνια δουλειάς , 37 χρόνια χτίζω μέσα σε επιχειρήσεις διάφορα πράγματα, έτσι την αγαπάω την πολιτική , εγώ την πολιτική την αγαπάω για να κάνω τον κόσμο πιο δίκαιο, όπως βλέπετε σε αυτό το θεατρικό, η μεγάλη σύγκρουση μέσα μου ήταν και είναι ότι εγώ ήθελα να κάνω έναν κόσμο πιο δίκαιο, δεν μπορούσα βρε παιδί μου να πηγαίνω από το λεωφορείο από την Ομόνοια στο Αιγάλεω και να βλέπω τα φτωχόσπιτα, όπως θα δείτε στο βιβλίο έκλαιγα και ήθελα να φτιάξω τον κόσμο και έλεγα όχι ρε γαμώτο γιατί να υπάρχουν αυτές οι αντιθέσεις;Γιατί υπάρχει τέτοια τεράστια διαφορά μεταξύ των πλούσιων και των φτωχών ;Είναι ένα πράγμα που πρέπει να αλλάξει και να παλέψουμε όλοι, ίσως το ότι εγώ μπορεί να μην πάλεψα τόσο πολύ για αυτό, να ήταν η τιμωρία μου, οι ερινύες στο υποσυνείδητο να ήταν αυτές, ότι εγώ δεν έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, τον έδωσα στην τηλεόραση και όχι για να φτιάξω ένα καλύτερο κόσμο»

Είδατε ότι δεν γνωρίζουμε το παιδί που υπάρχει μέσα σας; Νομίζαμε , ότι είστε ένας άνθρωπος από ατσάλι, έτσι μας κάνει η τηλεόραση άλλωστε αλλά είστε ένας μικρός πρίγκιπας, κρύβετε ένα μικρό παιδί .

«Ευχαριστώ πολύ Κατερίνα, είναι το καλύτερο που μου έχουν πει, αυτό που θέλω τώρα να κάνω και το έχω υποχρέωση για τον εαυτό μου, τους φίλους μου, την οικογένεια μου , τους αγαπημένους μου όλους είναι να παλέψω, να δώσω με οποιοδήποτε τρόπο, τη μάχη να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς αλλοτρίωση, χωρίς να ξεπουληθούμε, δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα, θέλω απλώς να προσφέρω και νομίζω, ότι θα είναι η λύτρωση μου αυτή».

Μαρία Σταματέρη και Τέτη Μαλέλη, Δύο μεγάλα κεφάλαια στη ζωή σας.

«Θα σου πω κάτι. Η Μαρία Σταματέρη ήταν, είναι και θα είναι η γυναίκα της ζωής μου. Έχουμε το παιδί μαζί και ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Η κόρη μου είναι το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή μου. Η σχέση με την κόρη μου είναι εξαιρετική και είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου».

Η μάχη με την κατάθλιψη

Ο Σταμάτης Μαλέλης περιγράφει εκείνες τις στιγμές που στο απόγειο της επαγγελματικής του καριέρας, κλείστηκε στον εαυτό του και εγκλωβίστηκε όπως λέει, σε ένα «μαύρο τούνελ».
«Ήταν μια μεγάλη μάχη, είναι μια αρρώστια που την έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, αυξάνεται γεωμετρικά , νομίζω, ότι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε όλοι και να την απενεχοποιήσουμε , δηλαδή να καταλάβουμε όλοι, ότι δεν είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται, είναι κάτι που μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, να μην αφήσουμε τη ζωή μας σε αναμονή, να ζήσουμε την κάθε στιγμή και το πιο βασικό, να μπορούμε να τη ζήσουμε , να πάμε σε έναν ειδικό, να μην κλειστούμε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, να μην κλείσουμε τη ζωή μας σε τέσσερις τοίχους αλλά να αποφασίσουμε να πάρουμε θάρρος, να βγούμε έξω, να πάμε στον ειδικό, να καθαρίσει την καμινάδα της σκέψης μας και να μπορέσουμε να ζήσουμε. Εγώ, παρά το γεγονός, ότι έκανα επαγγελματικές επιτυχίες, που αντικειμενικά τις έκανα, δεν μπόρεσα να βιώσω και να ζήσω αυτή τη χαρά που θα έπρεπε να νιώθει κάθε επαγγελματίας, δεν είμαι αχάριστος στον θεό , στη φύση που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία να τα ζήσω όλα αυτά αλλά θέλω να πω , ότι πρέπει να κάνουμε αυτό που ουσιαστικά θέλουμε και όχι αυτό που μας επιβάλλουν, ίσως εγώ ήθελα να κάνω και άλλα πράγματα ή να κάνω άλλα πράγματα, ίσως να βρέθηκα στη δίνη μιας αντίθεσης του να κάνω πράγματα που δεν τα ήθελα πάρα πολύ, ίσως να μπλέχτηκα και εγώ σε ένα μαύρο σκοτάδι και ένα μαύρο τούνελ, το ότι εγώ όμως κατάφερα να ξεκαθαρίσω με τον εαυτό μου και να τα βρω και να μπορέσω και να πάω σε ψυχαναλυτές, σε ψυχιάτρους και να μπορέσω να αντιμετωπίσω την κατάθλιψη, το θεώρησα μετά υποχρέωση μου , γιατί έτσι είμαι φτιαγμένος να βοηθήσω τον διπλανό μου, να του πω πήγαινε ρε και εσύ, μην χάνεις τη ζωή σου, μην αφήνεις το νερό να φεύγεις μέσα από τα δάχτυλά σου, πήγαινε να ζήσεις, όλοι μπορούμε να ζήσουμε μια κανονική και φυσιολογική ζωή και δεν χρειάζεται να είσαι ούτε ο απόλυτα επιτυχημένος στη δουλειά σου, ούτε να έχεις τα πολλά λεφτά, ούτε να είσαι ο μάγκας της δημοσιότητας, ούτε τίποτα, να είσαι άνθρωπος, ο καθένας μπορεί να βρει την ευτυχία και με απλά πράγματα και πρέπει να το κάνει, να προχωρήσει».Σχετικά Άρθρα

«Βράδυ»: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου την Τετάρτη 17 Μαρτίου

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο καθιερωμένο Βράδυ της Τετάρτης έρχεται με 4 καλεσμένους έκπληξη

Τα Φιλαράκια: Το πρώτο τους reunion «έσπασε» το instagram!

Δείτε την πρώτη τους συνάντηση που ξετρέλανε τους fans τους

Τηλεθέαση: Η επιστροφή του Αλ Τσαντίρι απέναντι σε MasterChef, Survivor και Τατουάζ!

«Της Τρίτης» είχε τάξει ο Λάκης Λαζόπουλος πως θα γίνει χθες, με την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στη μικρή

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial