Ο Τζον Στάμος μας ξεναγεί στο πανέμορφο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς! (video)

Ο Τζον Στάμος μας ξεναγεί στο πανέμορφο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς! (video)

Το σπίτι που μένει ο Αμερικάνος ηθοποιός και μουσικός Τζον Στάμος με τη σύζυγο του Κέιτλιν και τον γιο τους Μπιλ έχει στυλ αλλά και «ψυχή». Κάθε γωνία αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα και το ρομαντισμό του Τζον και φυσικά την αγάπη του για τη μουσική.

«Αυτό το σπίτι είναι περισσότερο «εγώ» από οποιοδήποτε άλλο έχω ζήσει», λέει ο Στάμος. «Επίσης είναι συνδεδεμένο με μεγάλες και ωραίες στιγμές στη ζωή μου, όπως ο γάμος μου με την Κέιτλιν και ο ερχομός του Μπιλ στη ζωή μας», προσθέτει.

Ο Στάμος είναι ρομαντικός, οπότε το σπίτι αποπνέει οικειότητα και ζεστασιά και είναι διάσπαρτο με φωτογραφίες και άλλα προσωπικά αντικείμενα (όπως επιστολές από τους γονείς του Στάμος σε κορνίζες).

Ο αρχιτέκτονας διακοσμητής Chris Barrett που συνεργάστηκε με τον Στάμος στη διακόσμηση λέει ότι ήθελαν να δημιουργήσουν ένα χώρο με έντονα τα στοιχεία της μουσικής , που είναι η μεγάλη του αγάπη. «Το γεγονός ότι ο Στάμος αγαπά το παλιό Χόλιγουντ και, φυσικά, τη Disneyland μας έδωσε ένα σημείο εκκίνησης», λέει ο Barrett

Δείτε το βίντεο με την ξενάγηση του Τζον Στάμος στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς:Σχετικά Άρθρα

Αυτό το κρεβάτι είναι ο απόλυτος παράδεισος! (photos+video)

Έρευνες απέδειξαν πως περνάμε τα 2/5 της ζωής μας στο κρεβάτι. Το σωστό κρεβάτι μας εξασφαλίζει χαλάρωση και ξεκούραση και

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ: 4+1 συμβουλές για καθαρή κουζίνα

Το Πάσχα μαζεύετε όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι για να γιορτάσει.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial