Οι πιο συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις!

Οι πιο συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις!

Τι φαντασιώνονται οι άνδρες και οι γυναίκες;

Στην καθημερινή μας ζωή, δεν μοιραζόμαστε συχνά με τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε τις σεξουαλικές μας φαντασιώσεις.

Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι βρίσκεται στο μυαλό των δύο φύλων

Ποια είναι η κυρίαρχη ερωτική φαντασίωση που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι;

Ο συγγραφέας του βιβλίου Tell Me What You Want «Πες μου τι θέλεις», Δρ. Justin J. Lehmiller ρώτησε 4.175 ανθρώπους στις ΗΠΑ στα πλαίσια μιας έρευνας ποια είναι η αγαπημένη τους ερωτική φαντασίωση.

Από αυτό προέκυψε μια λίστα με τις επτά πιο συχνές φαντασιώσεις:

1) Ομαδικό σεξ. Με ποιο συχνά το τρίο και όργια.

2) Δύναμη, κυριαρχία και σκληρό σεξ κυρίως με πρακτικές που ανήκουν στην κατηγορία του σαδομαζοχισμού και σε σχέσεις εξουσίας και υποταγής.

3) Καινοτομία, περιπέτεια και ποικιλία. Οι άνθρωποι αναζητούν κάτι καινούριο και διαφορετικό έτσι όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας, όπως το σεξ σε διαφορετική στάση ή διαφορετικό μέρος.

4) Πρακτικές που θεωρούνται ταμπού. Αντικείμενα αλλά και πρακτικές που συνήθως θεωρούνται «απαγορευμένες». Φαντασιώσεις που μπορεί οι ψυχολόγοι να κατατάσσουν στις «παραφιλικές» αλλά και φετίχ.

5) Πάθος, ρομαντισμός και οικειότητα. Φαντασιώσεις συνήθως για τους συναισθηματικούς και καλύπτουν την ανάγκη να νιώσει κάποιος ότι είναι αγαπητός και επιθυμητός.

6) Μη μονογαμικές σχέσεις. Φαντασιώσεις που περιλαμβάνουν μια μη μονογαμική σχέση όπως η εναλλαγή συντρόφων ή μια ελεύθερη σχέση.

7) Ομοφυλοφιλικές φαντασιώσεις. Άνθρωποι που θέλουν να ξεπεράσουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους.Σχετικά Άρθρα

To top 10 των ανθρώπων που κάνουν καλό σεξ έχει…

Διαβάστε τα χαρακτηριστικά και αν βρίσκεται κοινά με τον εαυτό σας τότε είστε σε καλό δρόμο! 60 SHARES Share on

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ για τον άντρα!

Το σεξ υποτίθεται πως είναι ικανοποίηση κι ευχαρίστηση. Μπορεί όμως να γίνει κι επικίνδυνο αν κάποιος δεν προσέχει. Υπάρχουν στάσεις

Το άγγιγμα και οι ερωτογενείς ζώνες των ζωδίων!

Σύμφωνα με την αστρολογία, το κάθε ζώδιο λόγω της προσωπικότητας του δείχνει να προτιμάει λίγο παραπάνω μία συγκεκριμένη περιοχή του

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial