Σπάνιες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο! (photos)

Σπάνιες φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο! (photos)

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος σε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης την περίοδο του μεγάλου έρωτα τους.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος έζησαν έναν δυνατό έρωτα για περίπου πέντε χρόνια και η σχέση τους μονοπωλούσε τα περιοδικά της εποχής. Πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητας σπάνιες φωτογραφίες του ζευγαριού, στις οποίες φαίνεται να απολαμβάνει το καλοκαίρι του στο εξοχικό της Αλίκης στον Θεολόγο.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Έλενα Μακρή Λυμπέρη δημοσίευσε τις εικόνες και έγραψε στη λεζάντα τους:

«Αλίκη και Βλάσσης στο εξοχικό της σταρ στον Θεολόγο. “Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου” είχε πει το 1982 η ηθοποιός “Και ίσως είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες. Με ρωτάτε αν με ενοχλεί που είναι νεότερός μου. Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν το έχω αντιληφθεί. Ούτε ο Βλάσης με έχει αφήσει να το αντιληφθώ. Είναι τόσο ώριμος, τόσο έξυπνος κι εγώ από φυσικό μου τόσο νεαρή και συγχρόνως με όλες τις εμπειρίες της ηλικίας μου που τα πάμε πολύ καλά”.

Δίπλα στον Βλάση αλλάζει συνήθειες. Η Αλίκη ξενυχτάει, βγαίνει σαν εικοσάχρονη και διασκεδάζει στο “Εργοστάσιο”. Ξαναγεννιέται. Το λεξιλόγιό της μεταλλάσσεται στη νεανική αργκό της εποχής “Γουστάρω, σάλταρα, μου τη βγήκε, τη βρίσκω…”. “Αγάπη μου. εμείς οι δύο μαζί θα γεράσεις» λέει ένα βράδυ στο Βλάσση στον Θεολόγο…»

View this post on Instagram

Αλίκη & Βλάσσης στο εξοχικό της σταρ στον Θεολόγο. «Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου.» είχε πει το 1982 η ηθοποιός «Και ίσως είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες. Με ρωτάτε αν με ενοχλεί που είναι νεότερός μου. Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν το έχω αντιληφθεί. Ούτε ο Βλάσης με έχει αφήσει να το αντιληφθώ. Είναι τόσο ώριμος, τόσο έξυπνος κι εγώ από φυσικό μου τόσο νεαρή και συγχρόνως με όλες της εμπειρίες της ηλικίας μου που τα πάμε πολύ καλά». Δίπλα στον Βλάση αλλάζει συνήθειες. Η Αλίκη ξενυχτάει, βγαίνει σαν εικοσάχρονη και διασκεδάζει στο «Εργοστάσιο». Ξαναγεννιέται. Το λεξιλόγιό της μεταλλάσσεται στη νεανική αργκό της εποχής «Γουστάρω, σάλταρα, μου τη βγήκε, τη βρίσκω…». «Αγάπη μου. εμείς οι δύο μαζί θα γεράσεις» λέει ένα βράδυ στο Βλάσση στον Θεολόγο…#alikivougiouklaki #vlassisbonatsos #greeksummer #vintagegreeksummer #greekactors #greekmemories

A post shared by Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) onΣχετικά Άρθρα

O Σάκης Ρουβάς μπαίνει στο Survivor!

Ο Έλληνας σταρ θα ταξιδέψει ως τον Άγιο Δομήνικο.

Το BBC και η Daily Mail αποθεώνουν τη Φουρέιρα και την αποκαλούν Beyonce της Eurovision! (photo+video)

Διεθνή καριέρα πλέον για την Ελένη Φουρέιρα. Η περσινή της συμμετοχή με την Κύπρο και το Fuego που έφερε επάξια

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial