Οι θρύλοι δεν φεύγουν ποτέ! Η νέα συλλογή της L’Oréal Paris με την υπογραφή του Karl Lagerfeld!

Οι θρύλοι δεν φεύγουν ποτέ! Η νέα συλλογή της L’Oréal Paris με την υπογραφή του Karl Lagerfeld!

Ο Karl Lagerfeld λίγο πριν φύγει από τη ζωή σχεδίασε μια συλλογή μακιγιάζ σε συνεργασία με τη L’ Oreal Paris. Το διάσημο brand σεβάστηκε τη μνήμη του και δεν αποκάλυψε αμέσως μετά το θάνατο του οτιδήποτε είχε να κάνει με αυτή.

Τον προσεχή Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει μία beauty συλλογή με την υπογραφή της L’Oréal Paris και του εμβληματικού fashion designer Karl Lagerfeld.

Η beauty συλλογή με άρωμα γαλλικής φινέτσας είχε σχεδιαστεί και ετοιμαστεί πριν ο σχεδιαστής φύγει από τη ζωή, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις προτάσεις ομορφιάς του.

«Αυτή η γραμμή μακιγιάζ αντικατοπτρίζει πραγματικά το σύμπαν του Karl Lagerfeld και αυτό που ο Karl αγάπησε στο μακιγιάζ – χρησιμοποιούσε άλλωστε συχνά τη σκιά ματιών ως υλικό για να χρωματίσει τα σκίτσα του», δήλωσε η Caroline Lebar, Head of Image του τμήματος Επικοινωνίας του Maison Karl Lagerfeld και συνέχισε: «Η L’Oréal Paris έχει ένα ολοκληρωμένο μήνυμα ομορφιάς για όλους. Αυτό ήταν που άρεσε στον Karl και αποφάσισε να συνεργαστούμε, γιατί ένα collab πίστευε πως θα είχε ουσιαστικό αντίκτυπο σε όλους».

Παράλληλα η Delphine Viguier, Global Brand President της L’Oréal Paris είπε σχετικά: «Για την L’Oréal Paris, όλες οι συνεργασίες με σχεδιαστές μόδας αποτελούν μία τιμή, όμως η συγκεκριμένη είναι ιδιαίτερα σημαντική».

Η beauty συλλογή του Karl Lagerfeld και της L’Oréal Paris θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτέμβρη, την παραμονή του κορυφαίου Paris Fashion Week.Σχετικά Άρθρα

Έτσι θα κάνετε τη σπασμένη σας σκιά σαν καινούργια!

Δυστυχώς είναι κάτι που συμβαίνει πιο συχνά από όσο θα θέλαμε. Φεύγουμε βιαστικά και κατά λάθος ρίχνουμε κάτω εκείνη τη

Αυτό είναι το τέλειο στήθος- βρέθηκε η σωστή αναλογία ! (video)

Άνδρες, γυναίκες, αλλά και πλαστικοί χειρουργοί, μετά από μεγάλη περίσκεψη και ανταλλαγή απόψεων , κατέληξαν στο να ορίσουν την αναλογία

Χειροποίητη μάσκα ενυδάτωσης για τα μαλλιά!

Shealoe Butter. Μάσκα μαλλιών με ενυδατική δράση τόσο για την τρίχα όσο και για το δέρμα του κεφαλιού. Βασίζεται στο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial