Ομελέτα με τόνο!

Ομελέτα με τόνο!

Υλικά:

200 γραμμάρια τόνος σε νερό
4 αυγά
300 γραμμάρια πατάτες
1 κρεμμύδι φρέσκο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες. Στη συνέχεια χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε λίγο μαϊντανό.
Τρίβετε τον τόνο και τον προσθέτετε στα χτυπημένα αυγά. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι.
Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνετε σε σιγανή φωτιά το ελαιόλαδο και τηγανίζετε τις πατάτες.
Όταν ροδίσουν, προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Κατόπιν, στραγγίζετε τις πατάτες και το κρεμμύδι από το λάδι και το ανακατεύετε με τα αυγά και τον τόνο.
Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το τηγάνι με λίγες σταγόνες λάδι σε μέτρια φωτιά και χύνετε σε αυτό το μείγμα.
Γυρίζετε την ομελέτα από την άλλη μεριά για να ψηθούν τα αυγά ομοιόμορφα.

Καλή επιτυχία!


Tags Άρθρου:
Ομελέτα με τόνο

Σχετικά Άρθρα

Γλυκό ψυγείου με φράουλες από την Αργυρώ!

Υλικά: Για το παντεσπάνι 1½ φλ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 κ.γλ. κοφτό μπέικιν 2 πρέζες αλάτι 125 γραμ. Χωριό μαργαρίνη με

Τάρτα με ροδάκινα!

Υλικά: 250γρ. μπισκότα digestive 60γρ. βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 650γρ. τυρί κρέμα 200γρ. ζάχαρη 125γρ. γιαούρτι 3 αυγά

Φέτα σαγανάκι σε φύλλο κρούστας με μέλι!

Υλικά: 2 κομμάτια φέτας (120 γρ.) κομμένα σε λεπτά κομμάτια ορθογώνια 4 φύλλα κρούστας αποψυγμένα και κρύα 1 ασπράδι αυγού

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial