Οργανώστε εύκολα την ντουλάπα σας!

Οργανώστε εύκολα την ντουλάπα σας!

Με τη νέα χρονιά ίσως θα θέλατε να θέσετε ως στόχο να διατηρήσετε την ντουλάπα σας οργανωμένη και τακτοποιημένη και να την διατηρήσετε έτσι όσο περισσότερο γίνεται!

Ακολουθήστε μερικά μικρά και απλά μυστικά που θα σας λύσουν τα χέρια.

Βήμα 1

Ξεχώρισε τα ρούχα και τα παπούτσια που δεν χρειάζεσαι.

Αν αποφασίσεις να ρίξεις μία ματιά στα πράγματα που έχεις αποθηκεύσει στη ντουλάπα σου, είναι σίγουρο ότι θα βρεις ρούχα που ούτε λίγο πολύ έχεις να τα φορέσεις πάνω από πέντε χρόνια. Επειδή η ανανέωση ποτέ δεν βλάφτει, σκέψου μήπως ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από κάποια από αυτά κερδίζοντας χώρο που θα σε βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση.

Βήμα 2

Ομαδοποίησε παρόμοια πράγματα.

Το να βάλεις πράγματα που ανήκουν στην ίδια κατηγορία μαζί θα δεις ότι θα σε βοηθήσει πολύ όχι μόνο να οργανώσεις αλλά και να διατηρήσεις τη ντουλάπα σου σε καλή κατάσταση. Βάλε μαζί τα χοντρά πουλόβερ, ξεχώρισε τα ρούχα για τη δουλειά από αυτά για την έξοδο, κάνε μία στοίβα με αυτά που χρησιμοποιείς στο γυμναστήριο.

Βήμα 3

Τακτοποίησε τα ρούχα στη ντουλάπα με βάση την παραπάνω ομαδοποίηση.

Αφού καταφέρεις να χωρίσεις τα ρούχα σε κατηγορίες ήρθε η ώρα να βρεις χώρο στην ντουλάπα προκειμένου βάλεις κάθε κατηγορία. Είναι σημαντικό κάθε μία από τις παραπάνω ομάδες να έχει το δικό της ξεχωριστό χώρο. Με αυτό τον τρόπο η τάξη διατηρείται καλύτερα και βρίσκεις πανεύκολα αυτό που ψάχνεις!

Βήμα 4

Αν κρίνεις ότι ο χώρος δεν σου φτάνει επέλεξε μία υφασμάτινη ντουλάπα ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Οι υφασμάτινες ντουλάπες είναι μία εξαιρετική λύση για κάποιον που χρειάζεται επιπλέον χώρο για τα ρούχα του. Δεν πιάνουν πολύ χώρο και μπορούν να σε βοηθήσουν στην καλύτερη οργάνωση έτσι ώστε να έχεις αυτό που θέλεις μπροστά στα μάτια σου ανά πάσα στιγμή.

Βήμα 5

Ξεχώρισε τα αξεσουάρ που θα τοποθετήσεις μέσα στη ντουλάπα.

Καπέλα, σκούφοι, μαντήλια, ζώνες και γραβάτες πρέπει να έχουν τη θέση τους μέσα στην ντουλάπα. Σε πολλές δε περιπτώσεις είναι ακριβώς αυτά που μας δυσκολεύουν τη ζωή να τα οργανώσουμε. Αποφάσισε τι από όλα αυτά θα κρατήσεις στο χώρο της ντουλάπας και που θα τα τοποθετήσεις.

Βήμα 6

Οργάνωσε τα αξεσουάρ με τη βοήθεια κουτιών και χωρισμάτων για τα συρτάρια.

Τα κουτιά και τα χωρίσματα για τα συρτάρια μπορούν να σε βγάλουν από την κόλαση να οργανώσεις τα αξεσουάρ σου. Ξέρεις που έχεις το καθετί και κυρίως δεν μπερδεύονται ενοχλητικά μεταξύ τους έτσι ώστε να χρειαστεί να ξεμπλέξεις ένα κουβάρι από πράγματα για να βρεις αυτό που θέλεις.

Βήμα 7

Επέλεξε την κατάλληλη παπουτσοθήκη για να οργανώσεις τα παπούτσια σου.

Για πoιo λόγο να έχεις τα παπούτσια σου χύμα μέσα στη ντουλάπα; Μπορείς πολύ εύκολα και οικονομικά να τα έχεις τέλεια οργανωμένα. Επέλεξε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από παπουτσοθήκες αυτή που θα καλύψει τις ανάγκες σου ώστε να έχεις μπροστά σου ακριβώς εκείνο το ζευγάρι παπούτσια που θέλεις!Σχετικά Άρθρα

Απίθανες ιδέες διακόσμησης με στιλ και πολύ φαντασία.! (photos)

Οι ιδιοκτήτες των παρακάτω σπιτιών, είχαν φοβερές ιδέες διακόσμησης με στιλ και φαντασία! Και δεν θα πιστεύετε τι εμπνεύστηκαν για

Η πανέμορφη έπαυλη της Jessica Alba! (photos)

Η διώροφη έπαυλη αγοράστηκε από την Jessica Alba και τον σύζυγο της Cash Warren, το 2008, λίγο πριν φέρει στον

Λέρωσες το αγαπημένο σου ρούχο; Κανένα πρόβλημα! Καθάρισε τους λεκέδες με οικολογικό τρόπο

  Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από το να έχεις ντυθεί, βαφτεί, χτενιστεί και ξαφνικά να πέφτει επάνω σου

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial