Όταν Χρηστίδου και Μαραντίνης εξηγούσαν πώς ξεπερνούν τις κρίσεις στον γάμο τους!

Όταν Χρηστίδου και Μαραντίνης εξηγούσαν πώς ξεπερνούν τις κρίσεις στον γάμο τους!

Η παρουσιάστρια του Open TV Σίσσυ Χρηστίδου και ο frontman των Onirama Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι είχε δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια αποτελούμενη από δύο παιδιά, τα οποία είναι και θα είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Η είδηση ξάφνιασε πολλούς, καθώς ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν είχαν αφήσει, μέχρι τελευταία στιγμή, να φανεί το παραμικρό που να μαρτυρά κρίση στο γάμο τους.

Το πρώην πλέον ζευγάρι, τον Ιούνιο του 2018 είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι και μεταξύ άλλων, είχε αποκαλύψει πως ξεπερνάει τις κρίσεις στον γάμο του.

Έχετε περάσει κρίση, σε σημείο να θέλει ο ένας από τους δύο να φύγει από το σπίτι για να ηρεμήσει;

Σ.: Ο Θοδωρής φεύγει έτσι κι αλλιώς για αρκετά μεγάλα διαστήματα λόγω της δουλειάς του.

Θ.: Νομίζω πως αυτό μας έχει όντως βοηθήσει πολύ. Η απόσταση που παίρνουμε, εκ των πραγμάτων, εκτονώνει τις όποιες εντάσεις πολύ λυτρωτικά. Οπότε δεν χρειάστηκε να πάρουμε τέτοιου είδους μέτρα.

Σ.: Αυτό που σε μας συμβαίνει αναγκαστικά είναι πολυτέλεια τελικά, γιατί στα περισσότερα ζευγάρια δεν μπορεί να συμβεί. Επειδή είναι πολύ έντονο το γκομενικό στοιχείο στη σχέση μας, πολλές φορές λέμε πως ιδανικά θα έπρεπε να μένει ο καθένας στο σπίτι του! Η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα πολλές φορές θα ανέβω να ετοιμαστώ σε άλλο δωμάτιο, ο Θοδωρής θα ετοιμαστεί σε άλλο, θα βγει έξω, θα χτυπήσει τον κουδούνι και θα μου πει «έχω έρθει να σε πάρω». Ξέρεις, όλο αυτό κρατάει ζωντανό το ερωτικό στοιχείο.Σχετικά Άρθρα

Έξαλλος και ο Θεοφάνους με τον Παντελίδη: Η ανάρτηση του στο facebook που θα συζητηθεί!

«Θίγομαι προσωπικά σαν Ελληνας και σαν Κύπριος να χρησιμοποιεί με τοσο «άκομψο» τρόπο λέξεις απλά γιατί βολεύουν στην ομοιοκαταληξία.»

Ελένη Μενεγάκη: Η sexy φωτογραφία που ανέβασε και… «έριξε» το διαδίκτυο! Δειτε τη

Μπορεί να μην ποστάρει πολύ συχνά φωτογραφίες της η Ελένη Μενεγάκη, μπορεί να αποφεύγει τους φωτογράφους όπως ο Διάβολος το

Η πρώτη φωτογραφία του Γιάννη Παπαμιχαήλ μετά το χειρουργείο! (photo)

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και πλέον αναρρώνει ενώ έχει χάσει και 24 κιλά.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial