Παγωτό σάντουιτς

Παγωτό σάντουιτς

Υλικά:

1 κουτί εβαπορέ
Μισό κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 φάκελο σαντιγί σε σκόνη
2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ

Εκτέλεση:

Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε την σαντιγί σε σκόνη και χτυπάμε γύρω στα 10 λεπτά ή μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.
Παίρνουμε ένα τετράγωνο ταψί και στρώνουμε τον πάτο με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση όλα. Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα και σκεπάζουμε πάλι με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση.
Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη και περιμένουμε να παγώσει για περίπου 5 ώρες. Όταν παγώσει κόβουμε με το μαχαίρι.
Για να μην κάτσουν άσχημα τα μπισκότα στο πάνω μέρος, θα τα στρώσουμε αφού κρυώσει το παγωτό μας μετά από 3 ή 4 ώρες. Αν έχετε παγωτομηχανή το παραλείπετε αυτό το βήμα.

Καλή επιτυχία!


Tags Άρθρου:
Παγωτό σάντουιτς

Σχετικά Άρθρα

Πορτοκαλόπιτα με σοκολάτα από τα χεράκια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου! (video)

Υλικά: Για το σιρόπι: 750 γραμμάρια νερό 500 γραμμάρια ζάχαρη 1 πορτοκάλι Για τη ζύμη: 250 γραμμάρια ζάχαρη 250 γραμμάρια

Μπορείς κι εσύ! Φτιάξε σπιτική λαχταριστή ζαμπονοτυρόπιτα

Πρόκειται για μια λαχταριστή, εύκολη και γρήγορη συνταγή! Ειδικά αν μένεις μόνος ή μόνη είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ξεχαστεί

Κέικ λεμονιού με γλάσο λεμόνι!

Υλικά: 250 γρ. Flora Soft με βούτυρο 2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη Χυμός 2-3 λεμονιών Ξύσμα 1 λεμονιού 5 αυγά 450

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial