Παγωτό σάντουιτς

Παγωτό σάντουιτς

Υλικά:

1 κουτί εβαπορέ
Μισό κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 φάκελο σαντιγί σε σκόνη
2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ

Εκτέλεση:

Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε την σαντιγί σε σκόνη και χτυπάμε γύρω στα 10 λεπτά ή μέχρι να γίνει μια παχύρρευστη κρέμα.
Παίρνουμε ένα τετράγωνο ταψί και στρώνουμε τον πάτο με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση όλα. Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα και σκεπάζουμε πάλι με μπισκότα προς την ίδια κατεύθυνση.
Βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη και περιμένουμε να παγώσει για περίπου 5 ώρες. Όταν παγώσει κόβουμε με το μαχαίρι.
Για να μην κάτσουν άσχημα τα μπισκότα στο πάνω μέρος, θα τα στρώσουμε αφού κρυώσει το παγωτό μας μετά από 3 ή 4 ώρες. Αν έχετε παγωτομηχανή το παραλείπετε αυτό το βήμα.

Καλή επιτυχία!


Tags Άρθρου:
Παγωτό σάντουιτς

Σχετικά Άρθρα

Κυπριακό γαλακτομπούρεκο!

Υλικά: Για το σιρόπι 2 ποτήρια ζάχαρη 3 ποτήρια νερό 3 γαρύφαλλα 1 ξυλάκι κανέλας 1 πορτοκάλι 5 κ.σ. ροδόνερο

Τραγανά και μυρωδάτα μπισκότα κανέλας. Εύκολα και εθιστικά…

Μπισκότα κανέλας της μαμάς που είναι σίγουρο σουξέ και διπλή χαρά, γιατί ευωδιάζουν το σπίτι ανέξοδα. 60 SHARES Share on

Κοτόπουλο γεμιστό με σπανάκι και τυρί κρέμα!

Υλικά: 700 γραμμάρια φιλέτο στήθος κοτόπουλου 200 γραμμάρια σπανάκι 200 γραμμάρια τυρί κρέμα 1 μέτριο κρεμμύδι 1-2 σκελίδες σκόρδο 1

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial