Παίκτης του Master Chef παντρεύτηκε! Ποιοι συμπαίκτες του βρέθηκαν στον γάμο του; (photos)

Παίκτης του Master Chef παντρεύτηκε! Ποιοι συμπαίκτες του βρέθηκαν στον γάμο του; (photos)

Ο γνωστός μάγειρας αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του και παντρεύτηκε την Κυριακή την αγαπημένη του Βάσω, στο Δημαρχείο της Καισαριανής!

Ο λόγος για τον Σελίμ Σελτζούκ!

Ο Σελίμ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο περσινό “MasterChef”. Τόσο με τη μεγάλη εξέλιξή του στο παιχνίδι, όσο και με την κοινωνικότητα του, κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο 40χρονος Σελίμ τα τελευταία δύο χρόνια ζει έναν μεγάλο έρωτα με την Ελληνίδα Βάσω και οι δυο τους επισφράγισαν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους συγγενείς τους αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του Σελίμ από το reality μαγειρικής, όπως ο Χρήστος Γλωσσίδης, ο Σάββας Λυχανίδης, ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο Αργύρης Αγλαμίσης, αλλά και ο φετινός νικητής Μανώλης Σαρρής.

Όπως φαίνεται, εκτός από τους παίκτες, καλεσμένος στον γάμο ήταν και ο κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Γνωρίζουμε βέβαια καλά πως ο Σελίμ διατηρεί καλές σχέσεις και με τους τρεις κριτές, κάτι που φάνηκε από το γεγονός πως και οι τρεις βρέθηκαν στο μαγαζί του το τελευταίο διάστημα.

Δείτε φωτογραφίες από το tlife.gr:Σχετικά Άρθρα

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle δεν θα κάνουν μαζί Χριστούγεννα!

Δυστυχώς το νέο ζευγάρι θα περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές χωριστά, σε διαφορετικές ηπείρους ο καθένας.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας – Η φωτογραφία με τον ορό από το νοσοκομείο (photos)

Ο πασίγνωστος Έλληνας, ανήμερα των Χριστουγέννων μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες ενώ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial