Παίκτρια του GNTM συγκινεί: “Δεν θυμάμαι καν τον μπαμπά μου”

Παίκτρια του GNTM συγκινεί: “Δεν θυμάμαι καν τον μπαμπά μου”

Μια απώλεια, έμελλε να σημαδέψει την παίκτρια του GNTΜ και να μην μπορέσει ποτέ να την ξεπεράσει.

Για την προσωπική της αυτή ιστορία, η νικήτρια του GNTΜ δεν θέλησε να μιλήσει καθόλου όσο ήταν στο ριάλιτι μοντέλων του STAR αλλά σήμερα ανοίγει την καρδιά της στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και στο Secret.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια και συγκινεί με την εξομολόγηση που έκανε για την παιδική της ηλικία και το θάνατο του πατέρα της.

“Έχασα τον πατέρα μου, τον Γιώργο, σε ηλικία 14 μηνών από τροχαίο” σημειώνει χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία . “Δεν τον θυμάμαι καν. Δεν έχω ζήσει με τον μπαμπά μου για να ξέρω πως ήταν” προσθέτει το νεαρό μοντέλο.

Όσον αφορά στην αδυναμία που έχει στη μανούλα της, η Άννα Μαρία Ηλιάδου παραδέχεται πως “η μαμά μου για μένα είναι τα πάντα, την αγαπάω πάρα πολύ”.

Επίσης, η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποκαλύπτει πως με το έπαθλο από το GNTM θέλει να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής με τον σύντροφο της και να βοηθήσει τη μητέρα της.

“Είναι μέσα στα σχέδια μας να πάμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Θα ήθελα να με πάει στο Παρίσι ή στο Μπαλί. Επίσης, θα βοηθήσω τη μαμά μου με κάποιος λογαριασμούς, αν θέλει και η ίδια” αναφέρει στις δηλώσεις της.Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial