Πανεύκολη μους σοκολάτας με 2 μόνο υλικά!

Πανεύκολη μους σοκολάτας με 2 μόνο υλικά!

Υλικά:

170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα 65% κακάο
3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας

Εκτέλεση:

Σε μπεν μαρί λιώνετε τη σοκολάτα. Σε ξεχωριστό μπολ τοποθετείτε παγάκια και μόλις λιώσει η σοκολάτα τη βάζετε πάνω στο μπολ με τα παγάκια.
Αφήνετε το μπολ της σοκολάτας για λίγα λεπτά πάνω στο μπολ με τα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Στη συνέχεια ρίχνετε τη σοκολάτα στο κάδο του μίξερ μαζί με το γάλα καρύδας και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 3 – 5 λεπτά μέχρι το μείγμα να αφρατέψει.
Στη συνέχεια ρίχνετε τη μους στα ποτήρια και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σφίξει.
Σερβίρετε αν θέλετε με τριμμένη καρύδα.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Τζίντζερ μπισκότα με μέλι και κανέλα!

Υλικά: 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 φλ. μαύρη ζάχαρη ½ φλ. μέλι 3 κ. γλ. κανέλα 4-5 φλ.

Taco Torte!

Υλικά: 1 κ.σ. Ελαιόλαδο 1 Μέτριο Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 Σκελίδα Σκόρδο, ψιλοκομμένη ¼ κ.γ. Μπούκοβο 1 κ.γ. Κύμινο ½ κ.γ.

Χριστουγεννιάτικος κορμός με σοκολάτα και κάστανα!

Υλικά: για το παντεσπάνι: 80 γρ. αλεύρι 80 γρ. ζάχαρη άχνη 3 μεγάλα αβγά 2 βανίλιες για την κρέμα βουτύρου-

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial