Πανεύκολη μους σοκολάτας με 2 μόνο υλικά!

Πανεύκολη μους σοκολάτας με 2 μόνο υλικά!

Υλικά:

170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα 65% κακάο
3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας

Εκτέλεση:

Σε μπεν μαρί λιώνετε τη σοκολάτα. Σε ξεχωριστό μπολ τοποθετείτε παγάκια και μόλις λιώσει η σοκολάτα τη βάζετε πάνω στο μπολ με τα παγάκια.
Αφήνετε το μπολ της σοκολάτας για λίγα λεπτά πάνω στο μπολ με τα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Στη συνέχεια ρίχνετε τη σοκολάτα στο κάδο του μίξερ μαζί με το γάλα καρύδας και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 3 – 5 λεπτά μέχρι το μείγμα να αφρατέψει.
Στη συνέχεια ρίχνετε τη μους στα ποτήρια και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σφίξει.
Σερβίρετε αν θέλετε με τριμμένη καρύδα.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Βάψτε κόκκινα πασχαλινά αυγά!

Υλικά: 8 αυγά 1 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί Για το βάψιμο 1 ½ λίτρο νερό χλιαρό 50 γρ. ξίδι

Το πιο νόστιμο σπιτικό παγωτό με μπισκότα, σοκολάτα και καραμέλα! (video)

Δεν θα χρειαστείτε πολύ χρόνο για να το φτιάξετε. Κάθε άλλο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε

Scones, από τον Γιώργο Τσούλη!

Υλικά: 350 γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/4 κ.γ. Αλάτι 1 κ.σ. Baking powder 85 γρ. Βούτυρο παγωμένο και

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial