Παντελής Παντελίδης: Δικαιώθηκε η οικογένεια του!

Παντελής Παντελίδης: Δικαιώθηκε η οικογένεια του!

Δικαστική δικαίωση για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη.

Δικαιώθηκε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στη δικαστική διαμάχη που είχε με τον τραγουδιστή Σπύρο Μακρή, σχετικά με το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε».

Με την 6139/ 2019 απόφαση Ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δικαιώθηκε η οικογένεια Παντελίδη για τον υφαρπαγή του τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη «Απομακρυνθήκαμε» από τον τραγουδιστή με το όνομα Σπύρος Μαγδάλης και ψευδώνυμο Σπύρος Μακρής, ο οποίος με σκοπό να σφετεριστεί το τραγούδι, έκανε δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπου το ερμήνευε και το παρουσίαζε σαν δικό του τραγούδι από τον Ιανουάριο 2019.

Στα τέλη Ιανουαρίου, η οικογένεια του τραγουδιστή, με την πληρεξούσια δικηγόρο τους Έλλη Γ. Ρούσσου, στράφηκε κατά του τραγουδιστή Σπύρου Μακρή, για την προστασία της πατρότητας του μουσικού έργου του Παντελή Παντελίδη, ώστε να απαγορευθεί κάθε χρήση και εκμετάλλευση αυτού του τραγουδιού από τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

Μετά την επίδοση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, ο Σπύρος Μακρής κατέθεσε στις 14 Φεβρουαρίου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, στην οποία ισχυριζόταν ότι το τραγούδι ήταν δικό του, και ζητούσε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελή Παντελίδη.

Μάλιστα να σας θυμίσουμε πως το 2014 γνωστός μουσικοσυνθέτης είχε πάει τον Παντελή Παντελίδη δικαστικώς και του ζητούσε 100.000 ευρώ!Σχετικά Άρθρα

Mick Jagger: Απέκτησε το όγδοο παιδί του από την 29χρονη σύντροφό του

Να τα εκατοστήσει. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ζακ Γαλιφιανάκης: Πόσο άλλο θα αδυνατίσει πια; (photo)

Ξεχάστε τον Zach Galifianakis που θυμάστε από τις ταινίες Hangover. έχει γίνει άλλος άνθρωπος! Ο ηθοποιός αδυνάτισε, έχει μείνει μισός.

Baby boom! Γέννησε Ελληνίδα ηθοποιός

Έγινε για πρώτη φορά μητέρα. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial