Παντζαροσαλάτα με καρύδια!

Παντζαροσαλάτα με καρύδια!

Υλικά:

-500-600γρ βολβοί από παντζάρια
– 400γρ στραγγιστό γιαούρτι
– 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
– 6 καρύδια (ψίχα), σπασμένα
– 2 κ.σ. ξύδι
– 4 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
– αλάτι

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά τους βολβούς και τους βράζουμε για 25-30 λεπτά σε δυνατή φωτιά, ώστε να μαλακώσουν καλά. Τους αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν και τους ξεφλουδίζουμε. Τους κόβουμε σε κομμάτια του 0.5εκ. περίπου και τους βάζουμε σε ένα μεγάλο μπωλ.

Προσθέτουμε το γιαούρτι, τα καρύδια και το σκόρδο και ανακατεύουμε καλά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και το ξύδι ενώ συνεχίζουμε το ανακάτεμα, ώσπου τα υλικά μας να ενωθούν. Αλατίζουμε, κάνουμε ένα τελευταίο ανακάτεμα και σερβίρουμε!

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Κέικ σοκολάτας με αβοκάντο! Μια Vegan συνταγή που θα λατρέψετε. (video)

Ένα υπέροχο σοκολατένιο επιδόρπιο χωρίς τύψεις! Νόστιμο και υγιεινό με αβοκάντο, που έχει εκπληκτικά οφέλη για την υγεία μας! Δοκιμάστε

Να τι να κάνεις για να μη σπάσει το αυγό ενώ το βράζεις

Τι πρέπει να κάνεις για να μη σπάσει μέσα σε 3 με 5 λεπτά max το αυγό ενώ το βράζεις;

Πασχαλινά κουλουράκια!

Υλικά: 2 φλ. ζάχαρη 4 αβγά 250 γρ. βούτυρο ή φυτίνη ½ φλ. γάλα ½ φλ. χυμό πορτοκαλιού μπόλικο ξύσμα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial