Παρουσιαστής αποκαλύπτει: «Έχω κάνει σεξ σε λεωφόρο στο Χαλάνδρι…περνούσαν τα ταξί και φωνάζανε…» (video)

Παρουσιαστής αποκαλύπτει: «Έχω κάνει σεξ σε λεωφόρο στο Χαλάνδρι…περνούσαν τα ταξί και φωνάζανε…» (video)

Ο παρουσιαστής, βρέθηκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» και αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που έκανε σεξ σε ένα πεζούλι, δίπλα στο δρόμο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Είχα σχέση με μια κοπέλα που ήταν κόρη γιατρού και είχαμε πάει σε κάτι κλαμπάκια στην Ανατολική Αττική. Είχαμε πάει με δύο αυτοκίνητα, με το δικό μου και το δικό της, βρεθήκαμε εκεί. Στον γυρισμό το ένα αυτοκίνητο ακολουθούσε το άλλο… Και εκεί στο Χαλάνδρι, πάνω στην κεντρική λεωφόρο, μου λέει “κατέβα οπωσδήποτε”.

Κατέβηκα για το αποχαιρετιστήριο φιλί, το καληνύχτα, το οποίο δυστυχώς προχώρησε τόσο πολύ που περνούσαν ταξί και φωνάζανε “ρε Παπανώτα τι είναι αυτά;”. Με καταλάβανε, αν και ήταν 4-5 τα ξημερώματα και σαββατοκύριακο που δεν έχει και κόσμο. Αισθάνθηκα περίεργα. Όχι στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε ένα πεζούλι εκεί. Ευτυχώς ήταν φαρδύ το πεζοδρόμιο», αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπανώτας.Σχετικά Άρθρα

Μέσω αμερικανικού Τύπου η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες με τις ευλογίες… Παππά – Σχέδιο «βοήθεια από εξωτερικό» σε εξέλιξη! (ΦΩΤΟ)

Την προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες έδωσε για δημοσίευση στην εφημερίδα Wall Street Journal η ελληνική κυβέρνηση.

Τον απέρριψαν και για δεύτερη φορά στο The Voice! (video)

Ο Μάριος Καπνιάς είπε να δοκιμάσει την τύχη του και για δεύτερη φορά στο The Voice! Ο 34χρονος μουσικός επέστρεψε μετά

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial