Πάτρα: Αφίσες για τον ”δράκο” που επιτίθεται σε γυναίκες – ”Σε ξέρουμε και σε ψάχνουμε”

Πάτρα: Αφίσες για τον ”δράκο” που επιτίθεται σε γυναίκες – ”Σε ξέρουμε και σε ψάχνουμε”

Αναστάτωση στην πόλη από τις αλλεπάλληλες επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες. Αφίσες σε κολώνες με μήνυμα στον περιβόητο δράκο…

Οι αφίσες έχουν γεμίσει την πόλη και αφορούν στον περιβόητο “δράκο” που επιτίθεται σε νεαρές γυναίκες. Ειδικότερα οι επιθέσεις εντοπίζονται στην περιοχή της Μανιακίου. Ομάδες νεαρών τοιχοκόλλησαν αφίσες στη γύρω περιοχή ακόμη και σε σημεία του κέντρου της Πάτρας, για να προειδοποιήσουν τον δράστη που φέρεται να κινείται κυρίως νυχτερινές ώρες στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην αφίσα, η τελευταία επίθεση του «δράκου» έγινε στις 20 Μαρτίου. Εκείνη την ημέρα μία νεαρή κοπέλα ανέβαινε τα σκαλιά στο πάνω μέρος της οδού Μανιακίου, πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, όταν πίσω της αντελήφθη την παρουσία ενός άνδρα. Όταν είδε τον άντρα εκείνος άρχισε να τρέχει προς το μέρος της και τότε η κοπέλα έβαλε τις φωνές και άρχισε να τρέχει πανικόβλητη.

Κατάφερε να μπει σε κοντινή πολυκατοικία και να αποφύγει τον άντρα και τις άγνωστες ωστόσο επικίνδυνες διαθέσεις του. Τώρα τον αναζητούν και σχεδόν τον έχουν επικηρύξει, σε μια προσπάθεια να τον αποθαρρύνουν να ξαναεμφανιστεί και να πλησιάσει άγνωστη γυναίκα στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: thebest.gr


Σχετικά Άρθρα

Ο Αμβρόσιος ξαναχτυπά “Όχι λεφτά στο Χαμόγελο Του Παιδιού” – Τι απαντά ο οργανισμός (ΦΩΤΟ)

Με μια εγκύκλιό της, η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, με υπογραφή Αμβρόσιου κατάφερε να μας… εντυπωσιάσει για ακόμα μία

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Αναβολή γάμου λόγω πένθους

Πένθος υπάρχει στην οικογένεια Μπακογιάννη, μετά την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

ΤΗΡΕΙ ΤΟ «ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ» Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ! «Κράζει» τον Πάπα για τους γκέι

Ανεπιθύμητος επειδή δεν έχει καταδικάσει τους ομοφυλόφιλους ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος για τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial