ΠΕΝΘΕΙ Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ! «Έφυγε» από τη ζωή ο «πρίγκιπας» της – Πνίγηκε τρώγοντας

ΠΕΝΘΕΙ Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ! «Έφυγε» από τη ζωή ο «πρίγκιπας» της – Πνίγηκε τρώγοντας

Πενθεί η Μαρινέλλα! 

Ο Φρέντυ Σερπιέρης, ο άνθρωπος με τον οποίο η Μαρινέλλα απέκτησε τη μοναχοκόρη της Γεωργία-Χριστίνα (Τζωρτζίνα, όπως χαιδευτικά την αποκαλούσε) άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών, στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους τέσσερις μήνες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ο διακεκριμένος αθλητής και μετέπειτα επιχειρηματίας υπήρξε για τέσσερα χρόνια ένας μεγάλος έρωτας για τη Μαρινέλλα με το ζευγάρι να αποκτά το 1973 εκτός γάμου την κόρη του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος για τον dj Παναγιώτη: Φορούσαν άσπρα στην κηδεία του (ΦΩΤΟ)
Ένα γεύμα έμελλε να σταθεί μοιραίο για έναν από τους τελευταίους αριστοκράτες της Ελλάδας. Στις 20 του περασμένου Δεκεμβρίου, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και κατά τη διάρκεια του φαγητού, ο Φρέντυ Σερπιέρης ένιωσε να πνίγεται. Δυστυχώς το περιστατικό αποδείχτηκε πολύ σοβαρό αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα ο εγκέφαλός του έμεινε χωρίς οξυγόνο με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή βλάβη και εκείνος να καθηλωθεί στο κρεβάτι της εντατικής. Έπειτα από τέσσερις μήνες νοσηλείας έφυγε από τη ζωή. Η κηδεία του έγινε στις 22 Απριλίου από το Α Νεκροταφείο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ: Πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών! (ΦΩΤΟ)

 Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial