Πιάστηκαν οι μαφιόζοι Ρομά που λήστεψαν την Άννα Βίσση! Τουλάχιστον 10 αστυνομικοί στο κύκλωμα

Πιάστηκαν οι μαφιόζοι Ρομά που λήστεψαν την Άννα Βίσση! Τουλάχιστον 10 αστυνομικοί στο κύκλωμα

Κατασχέθηκαν πανάκριβα αυτοκίνητα και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Οι Ρομά που άνοιξαν τα σπίτια της Άννας Βίσση και της δημοσιογράφου Ηρούς Καριοφύλλη συνελήφθησαν σε ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση που είναι από το πρωί σε εξέλιξη, όχι μόνο στην Αττική αλλά και σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας.

Πρόκειται για δύο εγκληματικές οργανώσεις που διαρθρώνονται σε πολλές υποομάδες, τα μέλη των οποίων έκαναν ληστείες και κλοπές – διαρρήξεις σε όλη τη χώρα.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν συλληφθεί περισσότερα από 30 μέλη των εγκληματικών οργανώσεων και έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 50 έρευνες σε οικίες και χώρους απόκρυψης κλοπιμαίων.

Στη δομή του, αυτό το σύστημα εγκληματικής οργάνωσης, όπως το αποκαλούν οι αστυνομικοί θυμίζει τις σιτσιλιάνικες μαφίες καθώς δεν μιλάμε για μια συμμορία αλλά για ένα δίκτυο ομάδων με το μεγάλο αφεντικό, ο Έλληνας «Capo dei Capi» να ρυθμίζει τα πάντα και φυσικά να είναι στο απυρόβλητο. Οι πληροφορίες λένε ότι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ δεν σταματά καθώς τη σκυτάλη πλέον παίρνουν οι Εσωτερικές Υποθέσεις αφού υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι την ομάδα βοηθούσαν με πληροφορίες επίορκοι αστυνομικοί σε όλη την Ελλάδα.

πηγή: protothema.grWordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial