Ποιος Αλβάρο; Στην αγκαλιά του Πρίγκιπα Harry βρήκε τον έρωτα η Αθηνά Ωνάση

Ποιος Αλβάρο; Στην αγκαλιά του Πρίγκιπα Harry βρήκε τον έρωτα η Αθηνά Ωνάση

Τι λένε έμπιστες πηγές;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού New Idea της Αυστραλίας, η Αθηνά Ωνάση μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο φαίνεται να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Πρίγκιπα Harry.

Το περιοδικό, μάλιστα,  φιλοξενεί δηλώσεις «έμπιστης γυναίκας» που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

«Μπορεί να μην έχει έλλειψη σε γυναίκες θαυμάστριες, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να προσφέρει βοήθεια σε μια νεαρή που διατρέχει κίνδυνο. Παρέχει έναν ώμο για να κλάψει η καλή του φίλη Αθηνά Ωνάση, μετά τον τραυματικό χωρισμό της», αναφέρει το δημοσίευμα.

Και συνεχίζει: «Η Αθηνά ένιωσε να χάνεται το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια της όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της έπιασε τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, γνωστό ως “Ντόντα”, στο κρεβάτι με μια γυναίκα που εκείνος ήξερε από τον επαγγελματικό χώρο της ιππασίας. Τώρα, η 31χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει αποκούμπι στον αγαπημένο της φίλο Χάρι για υποστήριξη».  

Οπως λέει, μάλιστα, στο ίδιο περιοδικό η Jessica Hay: «Ο Χάρι γνωρίζει την Αθηνά εδώ και χρόνια. Είναι γνωστή στον διεθνή χώρο της ιππασίας και οι δυο τους έχουν πολλούς κοινούς φίλους», αφήνοντας υπονοούμενα για κάτι περισσότερο ανάμεσά τους από μια «τρυφερή σχέση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Δεν θα πιστεύετε ποια είναι η καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Σάκη Τανιμανίδη! (Photo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωστόπουλος – Λιάγκας: Συνάντηση «γιγάντων» στην Μύκονο (photos)Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial