Ποιες σειρές ολοκληρώνονται και ποιες συνεχίζουν του χρόνου;

Ποιες σειρές ολοκληρώνονται και ποιες συνεχίζουν του χρόνου;

Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο τα ελληνικά κανάλια παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον των σειρών τους: ποιες συνεχίζουν, ποιες μπαίνουν στον πάγο και ποιες άλλες γράφουν τίτλους τέλους με το τέλος της σεζόν.

Λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, εκτός απρόοπτου, σχετικά με τις σειρές που θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά, αλλά και εκείνες που θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα οι σειρές που ρίχνουν αυλαία είναι:

Η Επιστροφή κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο δεν θα συνεχίσει καθώς οι ιστορίες των ηρώων δεν μπορούν να επεκταθούν, αφού είναι βασισμένη σε ξένο φορμάτ. Η σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να κάνει φινάλε 28 Ιουνίου.

Το Τατουάζ που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Οι τίτλοι τέλους θα πέσουν την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Η σειρά του Open tv «Για πάντα παιδιά» επιστρέφει στους δέκτες μας για να κάνει φινάλε στις 14 Ιουνίου.

Η σειρά «Η ζωή εν τάφω» της ΕΡΤ αφού ολοκλήρωσε τα 16 επεισόδια όπου είχαν συμφωνήσει ρίχνει αυλαία στις 12 Ιουνίου και τέλος «Το σόι σου» μετά από πέντε χρόνια μας αποχαιρετά την Τρίτη 25 Ιουνίου.

Οι σειρές που πήραν εισιτήριο και για του χρόνου είναι:

Στις 25 Ιουνίου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς «Πέτα τη φριτέζα» του ΑΝΤ1.

Το «Μην ψαρώνεις» θα συνεχίσει και του χρόνου, ωστόσο την Πέμπτη 27 Ιουνίου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο αυτής της σεζόν.

Η «Μουρμούρα» πήρε το πράσινο φως και γι’ αυτό χάρηκαν όχι μόνο οι ηθοποιοί αλλά και οι τηλεθεατές.

Το «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου θα το βλέπουμε και του χρόνου στο Open Tv με νέες ιστορίες.

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» συνεχίζει και του χρόνου. Ωστόσο το τελευταίο επεισόδιο του α κύκλου θα το δούμε τις 28 Ιουνίου.Σχετικά Άρθρα

Πυρά κατά Τσίπρα από ALPHA, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MEGA, SKAI, STAR: «Δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ – Όσα λες είναι συκοφαντίες»

Ως «συκοφαντίες» και «λάσπη στον ανεμιστήρα» χαρακτηρίζουν τα 6 τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας όσα είπε στη Βουλή ο Πρωθυπουργός περί

Σε νέο κανάλι θα δούμε φέτος τη Eurovision!

Σε νέο κανάλι θα μεταδοθεί για πρώτη φορά στα χρονικά η Eurovision. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real η Δημόσια Τηλεόραση

Δείτε τα πιο “χοντρά” λάθη που έχουν γίνει στις ελληνικές ταινίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να τις έχουμε δει δεκάδες φορές, όμως ποτέ δεν προσέξαμε λάθη που έγιναν, κατά το γύρισμα και πραγματικά «βγάζουν»

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial