Πόλεμος σε Χίος και Ικαρία, με την Chanel στη μέση! Ποια είναι η αιτία για να βγουν “μαχαίρια”

Πόλεμος σε Χίος και Ικαρία, με την Chanel στη μέση! Ποια είναι η αιτία για να βγουν “μαχαίρια”

Αντιδρούν έντονα οι Μαστιχοπαραγωγοί της Χίου

Στη διαφήμιση του νέου προϊόντος περιποίησης προσώπου της Chanel, η μαστίχα Χίου παρουσιάζεται ως σχίνος Ικαρίας.

Αυτό έκανε έξαλλους του Μαστιχοπαραγωγούς της Χίου, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα, ζητώντας από τον γαλλικό κολοσσό να διορθώσει αμέσως το λάθος του!

Και μπορεί οι Ικαριώτες από την πλευρά τους να χαίρονται με αυτή την εξέλιξη καθώς γίνεται τεράστια διαφήμιση στο νησί τους, όχι όμως και οι Χιώτες, με πολλούς εξ΄αυτών να κάνουν λόγο για σκόπιμη ενέργεια και όχι λάθος, με σκοπό η εταιρία να εκμεταλλευτεί προωθητικά για το νέο της προϊόν τη μακροζωία που παρουσιάζουν οι κάτοικοι της Ικαρία.

Μιλώντας στο «Έθνος», ο πρόεδρος της Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, Γιώργος Τούμπος, δήλωσε για το «λάθος» της Chanel:

«Προφανώς αυτός που επιμελήθηκε την καμπάνια δεν τα πηγαίνει πολύ καλά με τη γεωγραφία, έμπλεξε τα νησιά ή μπέρδεψε την ιστορία με την Ικαρία, λόγω της φήμης της ως τόπου μακροζωίας. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι πρόκειται για κάτι άλλο».

Ο Ηλίας Σμυρνούδης, διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης της Ενωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, τόνισε πως «η συνεργασία μας με τη Chanel έχει μια ιστορία από πίσω της και αφορά το συγκεκριμένο πειραματικό προϊόν. Από πέρυσι το καλοκαίρι έκαναν γυρίσματα, πήραν μισό τόνο μαστίχας δοκιμαστικά και επιστρέφουν με στελέχη τους στη Χίο την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να ελέγξουν τις προδιαγραφές των εγκαταστάσεων της Ενωσης, όπου γίνεται η επεξεργασία της μαστίχας. Το προϊόν βγήκε πειραματικά στην αγορά και ανάλογα με την ανταπόκριση, ευελπιστούμε σε συνέχιση της συνεργασίας. Τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, διαβάζουμε θετικά σχόλια από ανθρώπους που το έχουν δοκιμάσει».

(Το νέο προϊόν είναι ορός προσώπου, που περιλαμβάνει συστατικά από τις λεγόμενες «μπλε ζώνες» του πλανήτη, δηλαδή τις περιοχές όπου οι άνθρωποι ζουν περισσότερα χρόνια: Ανάμεσα στα συστατικά αυτά περιλαμβάνονται πράσινος καφές από την Κόστα Ρίκα, ελαιόλαδο από τη Σαρδηνία και μαστίχα Χίου. Μόνο που το τελευταίο αναφέρεται ως «Lentistic from Ikaria, Greece»)Σχετικά Άρθρα

Γιατί έφυγε η Μάρω Λύτρα από την Ελλάδα και τι συνέβαινε πραγματικά στο Fame Story; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα πάντα. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ – Μετά το “κράξιμο” πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor την Παρασκευή στην εκπομπή της (photo)

Κάτι μας λέει ότι η ατμόσφαιρα θα είναι μεταξύ τους άκρως ηλεκτρισμένη. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial