Πόπη Τσαπανίδου: «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο»

Πόπη Τσαπανίδου: «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο»

Η Πόπη Τσαπανίδου, λίγο πριν γίνει γιαγιά έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media περιγράφοντας τα συναισθήματα της.

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ.

Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά.

Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα».


Tags Άρθρου:
ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Θοδωρής Μαροσούλης για κλειστά θέατρα: «Ζούμε έναν “πόλεμο” αυτή τη στιγμή…Θα υπάρχουν “συντρίμια”»

Ο Θοδωρής Μαροσούλης προέρχεται από μια οικογένεια με ιστορία στο θέατρο και τις θεατρικές παραγωγές. Είναι πλέον υπεύθυνος των Marossoulis

Η Καρύδη μιλάει με δέος για τον Αθερίδη: «Είμαι με τον άνθρωπο που αγαπώ»

«Ο Θοδωρής είναι καλή επιρροή για μένα. Μου έχει λιάνει τις γωνίες, μου έχει μάθει πολλά πράγματα και πάνω στη

Ο χρόνος της φέρθηκε καλά! Έκλεισε τα πενήντα η ηθοποιός και «ανέβασε» φωτογραφία που σκόρπισε καρδιοχτύπια (photo)

Καλωσόρισε τα πενήντα με μία φωτογραφία που αποδεικνύει ότι η ηλικία των ανθρώπων, είναι μάλλον προσωπική υπόθεση, αφού δεν δείχνει

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial