Πόπη Τσαπανίδου: «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο»

Πόπη Τσαπανίδου: «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο»

Η Πόπη Τσαπανίδου, λίγο πριν γίνει γιαγιά έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media περιγράφοντας τα συναισθήματα της.

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ.

Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας. Γιατί δεν ήταν τυχεροί, όπως εγώ, να ζήσουν να το δουν, να σας καμαρώσουν, να φουσκώσουν από χαρά.

Σας σκέφτομαι, σας νοιώθω, σας κρατώ το χέρι. Να τους έχετε στην καρδιά σας, να τους θυμάστε και να είστε σίγουροι, πως σ αυτό το συναρπαστικό σας ταξίδι, θα ναι εκεί δίπλα σας. Για πάντα. Πάντα».


Tags Άρθρου:
ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Βαλάντης: «Νιώθω προδομένος από την τελευταία μου σχέση λόγω..» (video)

O Βαλάντης, παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και συγκεκριμένα στην Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, την απογοήτευση που νιώθει

Απασφάλισε η Μαρία Ναυπλιώτου: «Το κράτος παραγράφει βιασμούς, όχι όμως κλήσεις για παρκάρισμα»

Με μια οργισμένη ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Μαρία Ναυπλιώτου, στηρίζει τα θύματα που προχώρησαν σε καταγγελίες

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial