Πώς να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει καθαριότητα!

Πώς να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει καθαριότητα!

Ένα καθαρό σπίτι σε κάνει να νιώθεις καλά, ένα σπίτι που μοσχοβολάει σε κάνει να νιώθεις υπέροχα! Και σίγουρα σας έχει συμβεί. Να έχετε καθαρίσει πολύ καλά, αλλά να μην αναδύεται στο χώρο ένα άρωμα καθαριότητας. Επίσης μπορεί να περιμένετε καλεσμένους για τραπέζι και οι μυρωδιές στην κουζίνα να «χαλάνε» την ατμόσφαιρα αφού βγαίνουν και στο… σαλόνι. Ας δούμε λοιπόν μερικά έξυπνα και πανεύκολα μυστικά που θα κάνουν το σπίτι σας να μοσχοβολάει!

1. Ανάψτε αρωματικά κεριά

Τα αρωματικά κεριά προσθέτουν μια νότα φρεσκάδας στον χώρο σας και μπορούν να κάνουν όλη την ατμόσφαιρα του σπιτιού πιο γιορτινή, ανάλογα με το άρωμα που θα επιλέξετε! Μια καλή λύση είναι να δοκιμάσετε να φτιάξετε μόνες σας τα κεριά που θέλετε να έχετε στο σπίτι σας, ώστε να είναι απαλλαγμένα από επικίνδυνες χημικές ουσίες.

2. Αρωματικά ξυλάκια

Επειδή δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ τα κεριά αναμμένα χωρίς επίβλεψη, κάτι στο οποίο δεν χρειάζεται να δίνετε μεγάλη προσοχή, είναι τα αρωματικά ξυλάκια. Μπορούν να κάνουν τη μυρωδιά στο σπίτι σας να διαρκέσει για πολλούς μήνες, ενώ έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τις αγαπημένες σας μυρωδιές.

3. Απαλλαγείτε από τα λίπη στην κουζίνα

Αν μαγειρεύετε συχνά, τα λίπη μπορούν να σχηματιστούν ακόμα και σε μέρη που δεν θα περίμενε κανείς. Τα καθαριστικά προϊόντα με βάση τα εσπεριδοειδή κάνουν θαύματα εάν θέλετε να καθαρίσετε τα λίπη στον πάγκο της κουζίνας, τον απορροφητήρα, τον φούρνο μικροκυμάτων και πολλά άλλα, αφήνοντας την κουζίνα σας να μυρίζει εκπληκτικά!

4. Φυτά εσωτερικού χώρου

Δεν είναι μυστικό ότι τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ένας από τους καλύτερους φυσικούς καθαριστές του αέρα στην αγορά. Πολλά φυτά εσωτερικού χώρου βοηθούν στην παραγωγή περισσότερου οξυγόνου μέσα στο σπίτι, ενώ απαλλάσσουν τον αέρα από τις τοξικές χημικές ουσίες και το μονοξείδιο του άνθρακα, δίνοντας στο σπίτι πιο φρέσκο άρωμα.

5. Καθαρίστε καλά το μπάνιο

Πόσο συχνά καθαρίζετε ενδελεχώς το μπάνιο σας; Θα πρέπει να προσπαθήσετε να καθαρίσετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα πίσω από όλες τις γωνίες στις οποίες συνήθως δεν δίνετε προσοχή. Χωρίς έναν καλό, βαθύ καθαρισμό, το μπάνιο σας θα αρχίσει να μυρίζει άσχημα.

 Σχετικά Άρθρα

Απίθανες ιδέες διακόσμησης με στιλ και πολύ φαντασία.! (photos)

Οι ιδιοκτήτες των παρακάτω σπιτιών, είχαν φοβερές ιδέες διακόσμησης με στιλ και φαντασία! Και δεν θα πιστεύετε τι εμπνεύστηκαν για

Διώξτε τις μύγες από το σπίτι χωρίς την χρήση χημικών! Το φυσικό προϊόν που θα λατρέψετε!

Με τη βελτίωση του καιρού έκαναν την εμφάνιση τους οι μύγες. Εκτός από τα μικρόβια και τις αρρώστιες που μπορούν να

Δείτε τα πιο παράξενα κρεβάτια ξενοδοχείων στον κόσμο! (photos)

Θέλετε να κοιμηθείτε σε ένα κρεβάτι σε σχήμα βαρελιού, σε ένα κρεβάτι από πάγο, σε ένα κρεβάτι παλιoύ σκαραβαίου ή

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial