Πως να καταλάβεις ότι είσαι γόνιμη;

Πως να καταλάβεις ότι είσαι γόνιμη;

Είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα να γνωρίζει το κατά πόσο γόνιμη είναι. Πως μπορεί να το καταλάβει; Διαβάστε τα παρακάτω!


Η γονιμότητα είναι τεράστια υπόθεση στην ζωή μιας γυναίκας.

Κι όσο κι αν η φύση παίζει σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο η γυναίκα θα μπορέσει να αποκτήσει παιδί, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που η ίδια μπορεί να ελέγξει προκειμένου να καταφέρει να μείνει έγκυος. Έτσι, σε συνδυασμό πάντα με τις κατάλληλες εξετάσεις και τα συμπεράσματα του γυναικολόγου σας, δείτε πώς αλλιώς θα καταλάβετε αν είστε έτοιμη για να γίνετε μανούλα. Αν έχετε αυξημένα κολπικά υγρά

Oι κολπικές εκκρίσεις είναι ένας παράγοντας που μπορεί να σας δείξει αν βρίσκεστε σε φάση ωορρηξίας. Συγκεκριμένα, καθώς πλησιάζει η ωορρηξία αρχίζουν να αυξάνονται τα κολπικά υγρά ενώ τη μέρα που απελευθερώνεται το ωάριο γίνονται ακόμη πιο πολλά και με πιο ελαστική υφή.

Αν έχετε έντονη όσφρηση

Εάν αισθάνεστε ότι διανύετε μια φάση κατά την οποία η όσφρησή σας είναι στα καλύτερά της επίπεδα, τότε αυτή ίσως να είναι μία γόνιμη περίοδος για εσάς. Σύμφωνα με τον Αμερικανικό Σύνδεσμο Εγκυμοσύνης η βελτιωμένη όσφρηση μπορεί να σημαίνει ότι έχετε ωορρηξία και… ωορρηξία σημαίνει κατάλληλη στιγμή για να κάνετε παιδάκι!

Αν νιώθετε λαμπερή και σέξι

Όταν έχετε ωορρηξία, αισθάνεστε πολύ πιο όμορφη και σέξι και ο σύντροφός σας θεωρεί πως είστε ακόμα πιο ελκυστική. Κάποια σημάδια ομορφιάς που φανερώνουν την ωορρηξία είναι τα πιο γεμάτα χείλη και το πιο απαλό δέρμα. Έχετε λοιπόν το νου σας, μήπως παρατηρήσετε στον καθρέφτη μια αλλαγή στην όψη σας!

Αν έχετε αυξημένη θερμοκρασία στο σώμα

Οι αλλαγές στα επίπεδα των ορμονών που προκαλούνται από την ωορρηξία ανεβάζουν τη θερμοκρασία κατά μισό βαθμό περίπου. Αυτό μπορεί να το εντοπίσετε δυο-τρεις μέρες μετά την ωορρηξία -οπότε και παραμένετε σε γόνιμη φάση- ενώ στη συνέχεια η θερμοκρασία θα πέσει ξανά με την έναρξη της επόμενης περιόδου.


Tags Άρθρου:
MAMAΓΟΝΙΜΗ

Σχετικά Άρθρα

Ξέρετε πως να καθαρίζεται σωστά τα αυτιά σας;

Το καθάρισμα στα αυτιά από το ενοχλητικό κερί είναι μια συνήθεια ρουτίνας, η οποία τις περισσότερες φορές, γίνεται με την

Κατάθλιψη των Χριστουγέννων – Πόσο ρόλο παίζει η διατροφή;

Κάθε χρόνο την περίοδο των γιορτών, πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από την “κατάθλιψη των εορτών”. Διαβάστε περισσότερα medicalland.gr 60 SHARES Share

Πιες το πριν το πρωινό και λιώσε όλο το λίπος σου!

Εάν έχετε πάρα πολύ λίπος στην κοιλιά, θα πρέπει σε γενικές γραμμές να αλλάξετε τρόπο ζωής. Προσπαθήστε να κόψετε την

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial