Πώς να καθαρίσεις τις τρίχες στον καναπέ από το κατοικίδιο σου!

Πώς να καθαρίσεις τις τρίχες στον καναπέ από το κατοικίδιο σου!

Η συγκατοίκηση με ένα κατοικίδιο μπορεί να έχει τα καλά της (στιγμές χαράς, παρέα, αγάπη), έχει όμως και τις όχι και τόσο γοητευτικές πλευρές. Τρίχες, ακαταστασία, σκόνη, τρίχες, «ατυχήματα» πάνω σε χαλιά, τρίχες. Όλα αυτά σημαίνουν πολύ περισσότερο καθάρισμα.

Οι τρίχες που αφήνουν επάνω σε έπιπλα και σε ρούχα είναι κάτι πολύ άσχημο και σίγουρα σε ενοχλεί κι εσένα κάθε φορά που τις βλέπεις να αιωρούνται από καναπέ σε καναπέ κ.ο.κ. Τι μπορείς όμως να κάνεις για να τις καθαρίσεις; Υπάρχει λύση;

Φυσικά και υπάρχει και θα σου πούμε αμέσως τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό.

Πάρε ένα ζευγάρι λαστιχένια γάντια (αυτά τα χοντρά που χρησιμοποιείς συνήθως όταν κάνεις δουλειές) βρέξε τα με λίγο νερό και πέρασε τα επάνω από το ύφασμα του καναπέ σου (εάν υπάρχει) προκειμένου να προσελκύσεις τις τρίχες. Απλά ξέπλυνε το γάντι όταν γεμίζει με τις τρίχες και επανέλαβε τη διαδικασία.

Εάν δεν έχεις γάντια εύκαιρα, σε ένα μπουκαλάκι φτιάξε ένα μείγμα με νερό και μαλακτικό ρούχων, ψέκασε το κάλυμμα του καναπέ σου και έπειτα σκούπισε το.

Για να αφαιρέσεις τις τρίχες κατοικίδιων ζώων από ξύλινα έπιπλα, χρησιμοποίησε ένα μαλακό πανί και γυαλιστικό επίπλων ή αντιστατικό σπρέι σκόνης. Ο ψεκασμός θα εξαλείψει το ηλεκτρικό φορτίο, κάνοντας την αφαίρεση τους ευκολότερη και μειώνοντας την πιθανότητα να κολλήσουν ξανά οι τρίχες.Σχετικά Άρθρα

Τα πιο famous ονόματα για γάτες!

Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ονόματα γάτας! Εάν αποκτήσατε τώρα μια ψιψίνα και δεν ξέρετε πως να την ονομάσετε πάρτε

Μια έπαυλη για τα… σκυλιά της Paris Hilton! (photos+video)

Η ζάπλουτη Paris Hilton δε ξοδεύει τα λεφτά της μόνο για τη δική της καλοπέραση, αλλά και για αυτή των

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial