Πώς θα κάνετε το κρεβάτι του σκύλου σας να μην μυρίζει!

Πώς θα κάνετε το κρεβάτι του σκύλου σας να μην μυρίζει!

Μπορεί να φερόμαστε στα σκυλιά μας όπως στα παιδιά μας, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ζώα που μερικές φορές μυρίζουν πολύ άσχημα. Αν το κρεβάτι σκύλου που έχετε μυρίζει άσχημα, τότε ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση.

Αν δεν μπορείτε να πλύνετε το κρεβατάκι λόγω του ότι είναι πολύ μεγάλο ή φοβάστε μήπως το πλυντήριο χαλάσει το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο, τότε δοκιμάστε το tip που σας δίνουμε για να διώξετε κάθε άσχημη μυρωδιά.

Καταρχάς, ξεκινήστε αφαιρώντας το κάλυμμα του κρεβατιού και βάλτε το στο πλυντήριο σε κανονική πλύση. Βάλτε το υπόλοιπο κρεβάτι στην μπανιέρα. Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό, λίγο απορρυπαντικό ρούχων και 1/4 φλ. ξίδι.

Αφήστε το κρεβάτι να μουλιάσει για 15-20 λεπτά. Μετά, ξεπλύνετε το καλά αδειάζοντας όλο το νερό με τη σαπουνάδα από την μπανιέρα. Γεμίστε την μπανιέρα ξανά με ζεστό νερό και πιέστε το κρεβατάκι μέσα μέχρι να φύγει όλη η σαπουνάδα.

Βγάλτε το κρεβάτι σας στη βεράντα κι αφήστε το να στεγνώσει καλά. Μην βάλετε το κάλυμμα στο κρεβάτι αν δεν στεγνώσει εντελώς. Για να μην μυρίσει ποτέ ξανά το κρεβάτι του σκύλου σας ψεκάζετέ το καθημερινά με ένα μείγμα νερού με ξίδι (μισό-μισό).


Tags Άρθρου:
Κρεβάτι Σκύλου

Σχετικά Άρθρα

Δείτε 40 φωτογραφίες με γάτες μέσα στο κρύο και συμβουλές για το πώς θα τις προστατεύσετε τους χειμωνιάτικους μήνες. (photos)

Κάθε φορά που η θερμοκρασία πέφτει, οι γάτες που ζουν στην ύπαιθρο αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους. Πώς θα τις προφυλάξεις; 1.

Ντελίβερι από λαμπραντόρ στην Κολομβία

Όταν η Μαρία Μποτέρο άνοιξε το κατάστημα πριν από τέσσερα χρόνια, ο σκύλος άρχισε να συνοδεύει την ίδια και τα

Χελωνάκι αλμπίνος, κίτρινου χρώματος, εντοπίστηκε στην Ινδία

Μια αλμπίνο μετάλλαξη μιας κοινής χελώνας, ισχυρίζονται οι ειδικοί πως είναι η κίτρινη χελώνα που εντόπισαν κάτοικοι της περιοχής Balasore

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial