Πως θα καταλάβεις ότι δεν σε γουστάρει: Αυτά είναι τα σημάδια

Πως θα καταλάβεις ότι δεν σε γουστάρει: Αυτά είναι τα σημάδια

Κάποιες φορές όταν γνωρίζουμε κάποιον και μας αρέσει, είναι εύκολο να αγνοήσουμε τα προειδοποιητικά σημάδια και να παραλείψουμε το γεγονός ότι μπορεί τα αισθήματά του να μην είναι αμοιβαία.
1. Προτιμάει να είναι φίλος σου
Μπορεί να το τονίσει από την αρχή της γνωριμίας ή λίγο μετά… Όσο αθώα κι αν το θέσει, ή ακόμα κι αν ακουστεί ότι ειπώθηκε τυχαία, η έννοια της φιλίας είναι σχεδόν ταυτόσημη με την ανεξαρτησία.
.2. Καθόλου ή μόνο σεξ
Ναι, ναι! Θα τα βάλω αυτά τα δύο μαζί, γιατί στην ουσία το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και το αυτό. Μια σχέση δίχως προοπτική θα έχει είτε ελάχιστη οικειότητα, είτε μόνο σεξ (σερβιρισμένο ίσως με λίγη σάλτσα)
3. Απουσιολόγιο
Όταν κάποιος δεν πολυγουστάρει, εξαφανίζεται συχνά και για μακρά διαστήματα, χωρίς κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία. Μάλιστα μπορεί να αντιδράσει αρνητικά στις όποιες σχετικές ερωτήσεις σου.
4. Κυνηγητό
Δεν νομίζω ότι είναι μεγάλο το ποσοστό των γυναικών που απολαμβάνουν να βρίσκονται στη θέση του κυνηγού, αλλά όπως και να’ χει, σίγουρα δεν είναι καλό σημάδι αν αυτός δεν κάνει καμία προσπάθεια. Εσύ προσπαθείς να σπρώξεις μια κατάσταση και καταλήγεις να κάνεις πάντα την πρώτη κίνηση, ενώ αυτός αδιαφορεί.
5. Παραφωνία λόγων και πράξεων
Αν κάποιος ξεχνάει να σε πάρει τηλέφωνο, ή να απαντήσει σε ένα μήνυμα και γενικώς άλλα λέει κι άλλα κάνει, σίγουρα δεν ανησυχεί πολύ να κρατήσει τον λόγο του απέναντί σου, κάτι το οποίο καταδεικνύει ότι δεν τον πολυενδιαφέρει τι άποψη θα σχηματίσεις για αυτόν. Με το να μην κρατάει τις υποσχέσεις του, σε κρατάει σε απόσταση, αφοπλίζοντας τις όποιες προσδοκίες σου.
6. Αυτός κι οι φίλες του
Όσο φιλικός και κοινωνικός κι αν είναι κάποιος, όταν ο φιλικός του κύκλος αποτελείται κυρίως από γυναίκες, είναι είτε γυναικάς που χρειάζεται συνεχής ή έστω συχνή επιβεβαίωση (για αυτό κρατάει το ‘χαρέμι’ του κοντά), είτε αισθάνεται γενικά πιο άνετα με τις γυναίκες. Η πρώτη περίπτωση είναι αυτό που είναι…
Την προσοχή σας χρειάζεται η δεύτερη περίπτωση, διότι μπορεί να έχετε ήδη παρερμηνεύσει το φιλικό του ενδιαφέρον ως ερωτικό.
7. Αποφυγή δέσμευσης
Όταν όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά επ’ αορίστου χρόνου, σίγουρα δεν υπάρχει καμιά ‘φωτιά στα μπατζάκια μας’. Και χωρίς ‘φωτιά στα μπατζάκια μας’, δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι.Σχετικά Άρθρα

«Γνωρίζω το θάνατο μου» – Σοκάρει η δήλωση πασίγνωστου Έλληνα

«Έχω πει σε ανθρώπους… φεύγετε, ετοιμαστείτε για αυτό το ταξίδι»

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ: «Ήξερα τον κρυφό γάμο της Αλίκης. Έγινε στο…»

Πασίγνωστη Ελληνίδα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το γάμο-μυστήριο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που ελάχιστοι γνώρισαν το πότε και το πως έγινε.

Pornhub: Τι προτίμησαν οι Έλληνες το 2019;

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, το Pornhub ανακοίνωσε τα στατιστικά της χρονιάς

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial