Πως το σκυλάκι σας θα γίνει ο καλύτερος φίλος του μωρού σας!

Πως το σκυλάκι σας θα γίνει ο καλύτερος φίλος του μωρού σας!

12921099_10153328296565448_977091537_n

Το σκυλάκι σας θα αποκτήσει παρέα; Συναντήσαμε τον Φίλιππο Δημητρουλάκο, στο ultradogspark, για να μας δώσει συμβουλές για το πώς θα παρουσιάσετε το καινούργιο μέλος της οικογένειας. Η πρώτη επαφή του σκύλου με το μωρό είναι πολύ σημαντική. Εξαρτάται από τους γονείς η σωστή εξοικείωση του κατοικίδιου με το μωρό.

 

Πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν πως  μια καλή προσέγγιση είναι ο σκύλος να γνωρίσει το μωρό, έξω από το σπίτι. Αφού γίνει η πρώτη γνωριμία, στη συνέχεια καλό είναι να μπει πρώτα το μωρό στο σπίτι ώστε να το βρει αργότερα ο τετράποδο φίλος σας. Σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να απομακρύνετε το σκύλο. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε τη ζήλια του. Ενθαρρύνετε το σκύλο να πλησιάσει και να μυρίσει το μωρό. Μην ξεχνάτε ότι η παρουσία των γονιών, όταν το σκυλάκι βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το μωρό είναι απαραίτητη.

Η καλή συμπεριφορά θα πρέπει να επιβραβευτεί με μία λιχουδιά. Σε κάθε περίπτωση, εάν σας προβληματίζει η συμπεριφορά του σκύλου σας ζητείστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

 

Φυσικά, εκτός από το σκύλο και το παιδί θα πρέπει να φέρεται με το σωστό τρόπο στο σκύλο. Το παιδί μεγαλώνοντας, θα πρέπει να μάθει να του μιλάει ήρεμα και να παίζει μαζί του χωρίς να το πονάει.

 

Είναι σίγουρο πως οι δυο τους θα αναπτύξουν μια βαθιά σχέση φιλίας και το παιδί σας  θα έχει κάποιον να το προστατεύει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγαπώ τα Αδέσποτα – Η κούκλα Roxy έγινε ταινία με διάσημους… συμπρωταγωνιστές (ΒΙΝΤΕΟ)Σχετικά Άρθρα

Αυτή είναι η απίστευτη εφαρμογή για να βρεις το σκύλο σου αν έχει χαθεί!

Μια κινεζική εταιρεία σχεδίασε μια εφαρμογή ώστε να μπορεί να βρει κανείς τον σκύλο του, σε περίπτωση που έχει χαθεί.

Συμβουλές για λιγότερες τρίχες του σκύλου μέσα στο σπίτι!

Οι σκύλοι χάνουν τρίχωμα για πολλούς λόγους. Είναι μια φυσική διαδικασία πολύ σημαντική. Με αυτό τον τρόπο κρατούν το τρίχωμα

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα σκυλιά ονειρεύονται τους ιδιοκτήτες τους την ώρα που κοιμούνται

Η Dr. Deirdre Barrett, κλινικός ψυχολόγος στο Harvard University, βρήκε ότι ενώ τα ανθρώπινα όνειρα και η διαδικασία που τα

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial