Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνουμε σεξ για να είμαστε χαρούμενοι;

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνουμε σεξ για να είμαστε χαρούμενοι;

Παίζει ρόλο η ποσότητα στο σεξ ή όλα είναι θέμα επικοινωνίας;

Εάν είχατε πάντα μία αμφιβολία για το αν κάνετε αρκετό σεξ στη σχέση σας, μια έρευνα ήρθε για να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Σύμφωνα όμως με το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, Mississauga, το συχνό σεξ δεν εγγυάται την ικανοποίηση ή την ομαλή συμβίωση, δηλαδή η ποσότητα δεν υπερνικά την ποιότητα όσον αφορά αυτό τον τομέα.

Η μεγάλη έρευνα που βασίστηκε σε ερωτηματολόγια που συμπλήρωσαν 33.000 Αμερικανοί για περισσότερα από 30 χρόνια, κατέληξε στο συμπέρασμα πως και μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για να τα έχετε καλά μεταξύ σας.

«Το συχνό σεξ δεν συνεπάγεται και πιο ευτυχισμένη ζωή» σημειώνει η Dr. Amy Muise, επικεφαλής της έρευνας.

H έρευνα έδειξε πως ο μέσος όρος που κάνουν σεξ τα ζευγάρια -είτε είναι μία απλή σχέση είτε ζευγάρια που είναι παντρεμένα εδώ και δεκαετίες- είναι μία ημέρα την εβδομάδα, ενώ τα στερεότυπα του τύπου πως οι άντρες θέλουν περισσότερο σεξ ή πως οι ηλικιωμένοι δεν κάνουν και τόσο συχνά, δεν επηρέασαν καθόλου τα ευρήματα.

Ωστόσο ενδιαφέρον είχε το στοιχείο της έρευνας πως το συχνό σεξ κάνει τους ανθρώπους πιο ευτυχής περισσότερο και από ένα καλό εισόδημα, ενώ επίσης εάν έχετε μία σχέση που πάει χάλια, μην δοκιμάσετε να βρείτε την λύση στο κρεβάτι αυξάνοντας τις δόσεις του σεξ.

Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κάνετε την κατάσταση χειρότερη.Σχετικά Άρθρα

Οι 100 πιο σέξι άντρες του Glamour! Ποιος αναδείχθηκε πρώτος

Σίγουρα θα συμφωνήσετε με τον πρώτο στην λίστα

Έρευνα αποκαλύπτει την απάτη γύρω από την επιμήκυνση πέους!

Έρευνα ισχυρίζεται πως οι επεμβάσεις επιμήκυνσης πέους δεν έχουν αποτέλεσμα και είναι συχνά επικίνδυνες για τους άνδρες που επιλέγουν να

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial