Πόσο ερωτική είσαι; Το αποκαλύπτουν τα εσώρουχα σου!

Πόσο ερωτική είσαι; Το αποκαλύπτουν τα εσώρουχα σου!

Εσύ μπορεί να ξέρεις πως φέρεσαι σε πριβέ καταστάσεις…αλλά η επιλογή των εσωρούχων σου το μαρτυρά επίσης…και μάλιστα με αποδεικτικά στοιχεία

Η έρευνα για το χρώμα που επιλέγουν οι γυναίκες για τα εσώρουχα τους έγινε στην Μεγάλη Βρετανία και είχε επικεφαλής την ψυχολόγο Ντόνα Ντόνσον, η οποία ανέλυσε στοιχεία από επιμέρους έρευνα που είχε γίνει σε γνωστή αλυσίδα εσωρούχων για τις προτιμήσεις των γυναικών σε ρούχα, εσώρουχα και υποδήματα.

Η δρ. Ντόνσον διαπίστωσε πως το 72% των γυναικών προτιμάει τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος και εσώρουχα που είναι σχεδόν διαφανή και έχουν ελαφρό χρωματισμό. Αυτές οι δύο κατηγορίες εσωρούχων εμφάνισαν αύξηση στις πωλήσεις του πολυκαταστήματος σε ποσοστό 38% σε ένα χρόνο. Σύμφωνα με την ψυχολόγο, το χρώμα που επιλέγει μία γυναίκα στα εσώρουχα της αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα της, σχετικά με την ερωτική διάθεση και τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Στο χρώμα του δέρματος

ΔΕΡΜΑ

Οι γυναίκες που τα φοράνε έχουν προσωπικότητες χαλαρές, αυθεντικές, είναι προσγειωμένες και «ανοιχτά βιβλία». Αυτό το χρώμα επιλέγουν γυναίκες που είναι ήρεμες και δεν έχουν τίποτα να κρύψουν.

«Ζεστά» χρώματα (πορτοκαλί, κόκκινο, κίτρινο)

ΠΟΡΤΟΚ

Οι γυναίκες που φοράνε εσώρουχα με τέτοιου είδους χρώματα (πορτοκαλί, κίτρινο), θέλουν να δημιουργούν συναισθήματα έξαψης και ζωντάνιας όπως επίσης και να μπορούν να αυξήσουν στον άλλο την πίεση του αίματος, την αύξηση των καρδιακών παλμών και του ρυθμού της αναπνοής.
Έντονο κόκκινο

ΚΟΚΚΙΝΟ

Αποκαλύπτει μία προσωπικότητα παθιασμένη, με ελαφρά τάση προς το μελόδραμα και την υπερβολή, δραστήρια που ξέρει να ζητάει αυτό που θέλει.

Ροζ

ΡΟΖ

Υποδηλώνει ρομαντισμό και στοργικότητα καθώς και μια ανάγκη για πιο στενή επαφή. Το επιλέγουν γυναίκες που είναι πιο «θηλυκές», αισθηματικές και δεν επιλέγουν κατά κανόνα να πάρουν τον έλεγχο της σχέσης ή της σεξουαλικής πράξης στα χέρια τους.

Μαύρο

ΜΑΥΡΟ

Όσες φοράνε μαύρα εσώρουχα είναι αυτοδύναμες, με ισχυρή προσωπικότητα που δεν διστάζουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα ενώ είναι ανοιχτές σε νέες ιδέες και πειραματισμούς.

Λευκό

ΛΕΥΚΟΟΟΟΟΟΟ

Φανερώνει μία γυναίκα που είναι αθώα αλλά «ανοιχτή» σε προτάσεις που αφορούν το σεξ και τις σχέσεις. Το λευκό, το επιλέγουν γυναίκες που είναι πρόθυμες να μάθουν νέα πράγματα στο σεξ.

 Σχετικά Άρθρα

7 τρόποι για να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου tops το φθινόπωρο! (photos)

Εκμεταλλεύσου την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα και την νέα σεζόν 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

Μόδα και χορός άναψαν τη “Φλόγα” για φιλανθρωπικό σκοπό (photo)

Tην Τετάρτη 3/4/2019 κρατήσανε την «Φλόγα» αναμμένη στον υπέροχο χώρο του Politia Tennis Club (Αριστοτέλους 18, Κηφισιά). Μια εκδήλωση που

Η μόδα προστάζει “More is More”

Φαινομενικά αταίριαστα ρούχα που αναδεικνύουν εντυπωσιακά σύνολα. Αυτή η τάση σετάρει διαφορετικά prints, χρώματα και υφάσματα. 60 SHARES Share on

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial