Πόσο σέξι είναι το όνομά σου; Τα γυναικεία ονόματα που αρέσουν στους άντρες!

Πόσο σέξι είναι το όνομά σου; Τα γυναικεία ονόματα που αρέσουν στους άντρες!

Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει ένα αντρικό όνομα και αμέσως να σου έρθει στο μυαλό ένας πολύ σέξι άντρας και το αντίθετο φυσικά; Έτσι ακριβώς λοιπόν κάνουν και οι άντρες. Φυσικά και υπάρχουν γυναικεία ονόματα που θεωρούν σέξι και κάποια που θεωρούν εντελώς αντισεξουαλικά. Αυτές είναι οι δύο χρυσές πεντάδες.

Τα πιο σέξι

Αναστασία

Τους αρέσει γιατί τους θυμίζει κάτι από τα παλιά. Τότε που μεσουρανούσε το σήριαλ «Αναστασία» με την Μυρτώ Αλικάκη. Και μπορεί πλέον να το ξεπεράσαμε το love story, οι άντρες δε θα ξεπεράσουν ποτέ το sexiness του ονόματος αυτού.

Ναταλία

Είναι ίσως επειδή είναι σύγχρονο; Είναι ίσως επειδή είναι συνδυασμένο με κάτι… ξενικό και άρα από μόνο του γοητευτικό; Πάντως το συγκεκριμένο όνομα, τους φέρνει στο μυαλό κάτι νεανικό, σέξι και καλλίγραμμο.

Χριστίνα

Είναι σέξι, είναι σοφιστικέ αλλά φανερώνει και το καλό κορίτσι. Η Χριστίνα είναι ασυμβίβαστη και αγαπάει την περιπέτεια και την μάθηση. Η Χριστίνα ενημερώνεται για όλα, είναι κουλ και ποτέ ανασφαλής. Και αυτό είναι σέξι.

Έλενα

Όχι το Ελένη, το Έλενα παρακαλώ πολύ. Για κάποιο λόγο η Έλενα έχει πλούσια και μακριά μαλλιά. Είναι τσαχπίνα, έξυπνη, δυναμική και ζωηρή. Όχι ότι μπορεί κάποιος άντρας να την κάνει καλά. Αλλά μάλλον αυτή είναι και η μαγεία της.

Νεφέλη

Είναι οι δυο μικροί αγγέλοι που στα όνειρά τους θέλαν τη Νεφέλη; Ό, τι κι αν είναι, πρόκειται για όνομα εύηχο και κομψό. Σίγουρα μία Νεφέλη δεν είναι βαρετή και σίγουρα είναι μορφωμένη και ιδιαίτερη.

Τα πιο μισητά

Γεωργία

Συγνώμη αλλά δεν υπάρχει τίποτα το κομψό σε όλο αυτό. Δεν είναι νεανικό, δεν είναι εύηχο και συνήθως μετατρέπεται σε μερικά από τα χειρότερα υποκοριστικά.

Σοφία

Ναι μεν έχει σημασία και νόημα, αλλά αυτό το Σ και αυτό το Φ δεν είναι πολύ εύηχα. Γενικότερα, τα μικρά ονόματα είναι σπάνια κομψά. Άσε που στους περισσότερους θυμίζει τη γιαγιά τους. Για κάποιο λόγο ανεξήγητο και σκοτεινό.

Αντωνία

Κι αυτό κάπως γεροντίστικο και κάπως παλιακό. Και ενώ το Αντώνης είναι αρκετά σέξι, το Αντωνία δυστυχώς δεν προτιμάται. Άντε το Τόνια να σώζει κάπως την κατάσταση… Αλλά και πάλι.

Βαρβάρα

Όλοι σκέφτονται το Σωτήρη Μουστάκα ως τροχονόμο. Λυπάμαι.

Παναγιώτα

Ενώ βγάζει κάτι γλυκό και… οικογενειακό, δεν είναι και το πιο σεξουαλικό όνομα. Το θέμα κάπως σώζεται με το Γιώτα, αλλά και πάλι, μόνο με το όνομα φαντασίωση δεν προκαλείς.Σχετικά Άρθρα

Με αυτές τις τροφές θα κάνετε καλύτερο σεξ!

Είναι γεγονός, που αποδεικνύεται και επιστημονικά, πως κάποιες τροφές περιέχουν συγκεκριμένα συστατικά και βιταμίνες, οι οποίες ενισχύουν αποτελεσματικά τη σεξουαλική

Sex tips που κάθε κοπέλα πρέπει να γνωρίζει!

Το σεξ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, γιατί πολύ απλά είναι στη φύση μας να αναζητάμε την απόλαυση και

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που δε θέλουν οι άντρες μετά το σεξ!

Αν έπρεπε να σου απαντήσω στην ερώτηση «Τι θέλουν οι άντρες μετά το σεξ» με τέσσερις μόνο λέξεις, θα σου

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial