Πρίγκιπας William: “Θα στήριζα το παιδί μου αν ήταν gay”! (video)

Πρίγκιπας William: “Θα στήριζα το παιδί μου αν ήταν gay”! (video)

Ο πρίγκιπας William τόνισε ότι θα στήριζε τα παιδιά του, όποια απόφαση και αν έπαιρναν σχετικά με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, αλλά θα τον ανησυχούσε λίγο «ως γονέα»!

Ο πρίγκιπας William επισκέφτηκε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Albert Kennedy Trust που εργάζεται με νέα άστεγα παιδιά της LGBT κοινότητας και μεταξύ άλλων δέχτηκε την εξής ερώτηση: «Τι θα κάνατε, αν κάποιο από τα παιδιά σας στο μέλλον σας δηλώσει ότι είναι gay;»

Από την πλευρά του ο Δούκας του Κέιμπριτζ προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση: «Ήταν κάτι που είχα σκεφτεί από την πρώτη στιγμή που έγινα γονέας, αλλά εξαιτίας της οικογένειας μου και της θέσης μας, αυτή η σκέψη με κάνει λίγο νευρικό», είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας William, ο οποίος τόνισε ότι θα στήριζε τα παιδιά του όποια απόφαση και να έπαιρναν σχετικά με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό και συνέχισε: «Νομίζω ότι αρχίζει κανείς να σκέφτεται αυτή την ερώτηση όταν γίνεται γονιός και προφανώς, δεν έχω κανένα πρόβλημα μ’ αυτό. Για ένα πράγμα θα ανησυχούσα, ειδικά με τους ρόλους που έχουν τα παιδιά μου: πώς θα γίνει αυτό αποδεκτό και κατανοητό».

Μάλιστα, ανέφερε πως το συγκεκριμένο θέμα το έχουν συζητήσει με τη σύζυγό του Kate Middleton: «Νομίζω ότι η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για τα πάντα, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να καταλάβουν ότι πρέπει να μιλάμε και να είμαστε σίγουροι ότι θα υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο και το πώς θα ανταποκριθούμε σε μια τέτοια περίπτωση. Δεν με ανησυχεί αν θα είναι gay, με ανησυχεί το πώς θα αντιδράσουν όλοι οι άλλοι και πώς θα το αφομοιώσουν, αλλά και η πίεση που θα τους ασκηθεί».Σχετικά Άρθρα

Έλληνας Ολυμπιονίκης θα αποκτήσει το δεύτερό του παιδί!

Έρχεται το δεύτερο μωρό, καθώς η σύντροφός του διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Πατέρας στα 84 του θα γίνει ο Κώστας Βουτσάς! Η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του Κώστα Βουτσά με την Αλίκη Κατσαβού, το ζευγάρι δεν

Απίστευτοι! Φιλιππίδης και Χαϊκάλης «ξαναχτυπούν»! Τρολάρουν τη διαφήμιση με τον Γαϊτάνο! (video)

Οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης ξαναχτυπούν. Αυτή τη φορά, τρολάρουν με τον δικό τους τρόπο τη διαφήμιση

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial